+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

Online Workshop SP Zelfhypnose

 97,00

Bereik een diepe en kalme gemoedstoestand en leer hoe je die staat helemaal zelf kunt gaan gebruiken voor mentale, emotionele, fysieke en spirituele gezondheid…!

Categorie:

Wat maakt de Simpson Protocol zelfhypnose zo uniek?

Er zijn inmiddels heel veel cursussen en workshops om zelfhypnose te leren. En ze zijn allemaal hartstikke goed en leuk om te doen. Maar wat maakt deze workshop dan toch zo bijzonder?

Allereerst werk ik met SP vanuit een holistische visie. Transformaties van de fysieke, mentale, spirituele en emotionele blokkades, als zijnde één.

Door middel van deze wijze van zelfhypnose ben je in staat om dat ‘hogere’ deel van de geest te bereiken door ‘diepe’ niveaus van hypnose te gebruiken voor de meest optimale ondersteuning en transformatie.

Wat is de inhoud en uitkomst van deze zelfhypnose workshop?

Omdat het een live workshop is, is de tijd geheel afhankelijk van de (hoeveelheid) vragen die gesteld worden. Hier wordt namelijk alle tijd voor genomen die nodig is. De duur van de workshop is maximaal 4 uur.

We werken in groepen van maximaal 4 personen zodat iedereen ook echt de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

Daar zit bij inbegrepen, drie verschillende Simpson Protocol zelfhypnose technieken. En ontvang je na de workshop een certificaat van deelname en een zelfhypnose audio.

Na deze workshop heb je alle kennis die nodig is en kun je direct zelfhypnose toepassen.

BELANGRIJK: NOTEER BIJ HET RESERVEREN DE DATUM EN TIJD IN HET FORMULIER

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Online Workshop SP Zelfhypnose” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest