+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

De Viridi

 99,95

 Vijf schitterende Viridi symbolenreizen nu op audio!

Geïnspireerd door de symbolenreis. Een prachtige en zeer bijzondere techniek én met de hulp en begeleiding van mijn coach, Edwin Selij, is De Viridi ontstaan!

De Viridi is een zeer bijzonder en compleet traject met als doel alle rechten die jij hebt te kunnen gaan implementeren in jezelf. Het resultaat hiervan is onvoorstelbaar sterk! Elk doel die jij je verder stelt in jou leven is niet meer een eventuele droom of een eventuele mogelijkheid.  Het is precies dat wat het moet zijn. Een doel dat ook behaald wordt door jou!

Categorie:

Beschrijving

Vanaf nu zijn er ook vijf schitterende Viridi symbolenreizen op audio verkrijgbaar! 

 

Een van de meest fascinerende technieken binnen de hypnotherapie, om in het onbewuste op zoek te gaan naar directe duidelijke inzichten, is de symbolenreis. Hierbij wordt je namelijk meegenomen in een reis door je onbewuste, waarbij je doelgericht op zoek gaat naar antwoorden die voor jou van waarde en toepassing zijn.

Het bijzondere van deze symbolenreis, is dat je het niet over jouw probleem, obstakel of belemmering hoeft te hebben.  En dat je toch het juiste inzicht kan krijgen om van je probleem af te komen, is dat niet fantastisch?

Geïnspireerd door deze prachtige en zeer bijzondere techniek en met de hulp en begeleiding van mijn coach, Edwin Selij, is De Viridi ontstaan!

De Viridi is een zeer bijzonder en compleet traject met als doel alle rechten die jij hebt te kunnen gaan implementeren in jezelf. Het resultaat hiervan is onvoorstelbaar sterk!

 

Elk doel die jij je verder stelt in jou leven is niet meer een eventuele droom of een eventuele mogelijkheid.  Het is precies dat wat het moet zijn. Een doel dat ook behaald wordt door jou!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Viridi” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest