+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

Werkwijze

 

Intake

Voorafgaand aan een behandeltraject is er altijd eerst telefonisch contact. Dit telefonisch contact is om duidelijkheid te krijgen wat jou belemmert en wat jij op wilt lossen en zo ook natuurlijk of ik je daarbij kan helpen.

Komen wij samen tot die conclusie dan maken we een afspraak voor een uitgebreidere intake op mijn praktijklocatie. Ik zal dan ook aangeven hoelang het traject kan gaan zijn dat we af gaan lopen.

Tijdsduur sessie​

De tijdsduur van de sessies is willekeurig en afhankelijk van het probleem en het vinden van de oplossing. Dit laatste is dan ook het belangrijkste.

 

Eén sessie

Soms is een enkele sessie van toepassing en blijkt dat het behandeltraject afgerond kan worden.

​De ervaringen leert dat de meeste mensen zich direct al een stuk prettiger en vrolijker voelen. Soms zijn er dan bepaalde problemen die dan al snel zijn getransformeerd en dat is simpelweg fantastisch!

Wanneer dit het geval is en er hoeft geen 2e of 3e sessie plaats te vinden dan worden er natuurlijk maar één of twee sessies in rekening gebracht.

Basis Traject – ( 3 sessies)

Tijdens de eerste sessie gaan we eerst nader in op de problematiek en zullen we beginnen met een inleidende hypnose. Afhankelijk van hoe diep je in hypnose gaat kan eventueel direct met het ‘echte werk’ begonnen worden.

In de tweede sessie bespreken we welke veranderingen er al hebben plaats gevonden. Afhankelijk van hoe de eerste sessie verlopen is kunnen we met het echte werk beginnen of doen we nog wat ‘nawerk’.

Bij de derde sessie evalueren we het traject en gaan we het afronden. We zorgen ervoor dat alle ‘restjes’ die nog losgelaten moesten worden vanzelf verdwijnen.

 

Tarieven

 

Een behandeling kost € 150,00 per sessie en duurt gemiddeld 1.5 tot 2,5 uur.

 

Omdat ik mijn energie graag steek in wat ik leuk vind, het helpen van mensen en niet onnodige administratie, verzoek ik u vriendelijk om de consulten vooraf te betalen op bankrekening:

NL 39 INGB 0007 2549 18 t.n.v.  Lua Galega. Óf betaal gepast en contant op de dag van de afspraak voor de sessie start.

Voor meer informatie betreffende afspraken en tarieven lees de algemene voorwaarden hier.

 

Indien u een uitkering ontvangt en/of afhankelijk bent van een minimuminkomen kunt u in aanmerking komen voor een gereduceerd tarief. Neem contact met mij op voor meer informatie.

 

Tarieven Pakketten met een vaste prijs:

– Behandeling fobieën                                                : € 279,-

– Allergie behandeling                                                : € 279,-

– Stoppen met roken (De Viridi- methode)    : € 397,–  

 

– Half jaar traject hypnose & coaching door middel van De Viridi – Methode, inclusief vijf schitterende Viridi symbolenreizen op audio    : € 199,- per maand

 

Pin It on Pinterest