+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

 

 

Wat is ER ZO SPECIAAL aan het simpson protocol?

SP is een holistisch systeem, een inclusieve benadering van hypnose. 

SP is een samenwerking, geen eenrichtingsverkeer, tussen cliënt en hypnotherapeut. 

SP stelt de Higher, Best Mind van de cliënt in staat om dat beste deel van hen al het werk te laten doen dat nodig is voor een compleet en positief resultaat. 

Veel therapieën beweren natuurlijk holistisch te zijn – maar wat ik hier bedoel is dat SP Hypnose rekening houdt met en niet alleen het ‘probleem’ – de klacht van de cliënt verandert, maar alles wat die klacht omringt en ondersteunt, PLUS bij de cliënt binnen dringt als een diepe solide basis, en controleert op andere bijzaken, of ondersteunende problemen, secundaire onderliggende kwesties  en lost ze dan ook op. 

SP zal de cliënt ook sterk met zichzelf verbinden en hem of haar de innerlijke kracht geven om een ​​intensieve  verandering door te maken en zo de mogelijkheid voor terugkerende  problemen te vermijden. 

Nu is het wel zo dat eenmaal een probleem en de onderliggende problematiek ervan is aangepakt, er vaak nog een ander probleem op de loer ligt, of een andere gewoonte die we aangaan.  Maar zodra de eerste sessie of sessies  voorbij zijn, zal ik die cliënt meestal niet meer zien, in ieder geval niet met hetzelfde probleem. 

Maakt dit dat SP ‘magie’ te mooi klinkt om waar te zijn? Zo klinkt het wel maar laten we eens kijken naar het proces.  SP verbindt zich met de ‘hogere’ geest van de cliënt en laat hem al het werk van ‘genezing’ doen (in de grootst mogelijke zin van het woord).

HET BOVENBEWUSTZIJN

Deze hogere geest of wat ik noem (omdat we een woord nodig hebben) het Bovenbewustzijn is blijkbaar dat deel van onze geest dat verbonden lijkt (het collectieve onbewuste?) Met alle wijsheid en kennis. 

Dit is geen vorm van een geloof of een raar, luchtig, wishful thinking-ding. 

Hier zijn vele casestudy’s naar gedaan. Dit deel van de geest lijkt in staat te zijn om aan te passen en te repareren wat die specifieke cliënt het meest nodig heeft – of zij (of ik de hypnotherapeut) het nu weten of niet. Het heeft niets te maken met de hypnotherapeut  of de bewuste behoeften van de cliënt. Het is het pure werk van de geest – via het fysieke. 

En we zijn in staat om dat ‘hogere’ deel van de geest te bereiken door ‘diepe’ niveaus van hypnose te gebruiken – wat de Esdaile-staat wordt genoemd (hoewel het niet uitmaakt welke naam je gebruikt, aangezien de staat testbaar is) – en van daaruit toegang krijgen tot meerdere ‘niveaus’ van de geest of wat het ook is dat optimale verandering voor de cliënt mogelijk maakt. 

Woorden als ‘diepe’ ‘hogere geest’ ‘bewustzijnsniveaus’ enz. zijn slechts woorden, codewoorden die worden gebruikt om de hypnotherapeut in deze gebieden te laten functioneren. Alles lijkt in feite te kunnen worden gedaan door louter de intentie.

SIMPSON PROToCOL ONLINE!

Ik werk uitsluitend met de nieuwe methode van 2020 van het Simpson Protocol. Dat houdt in dat alle benodigde sessies online zullen zijn.   Hiernaast zie je staan wat je minimaal nodig hebt  om jouw sessies zo succesvol mogelijk te laten verlopen. 

bel voor meer informatie

+31(0) 61930 86 96

Mail voor meer informatie

info@luagalega.nl

01.

Je hebt nodig een stabiele internet verbinding.

02.

 Je hebt nodig een werkende webcam en luidspreker en microfoon.

03.

We maken gebruik van Zoom. Je krijgt hiervoor een persoonlijke link met wachtwoord zodat het privacy-veilig is.

l

Ik was behoorlijk sceptisch over de online sessie, geloofde niet dat dit kon evenaren met een life sessie. Tot mijn verbazing is het zelfs nog beter! Omdat ik geen reisstress had en lekker veilig in mijn eigen omgeving in mijn eigen fijne stoel zat kon ik veel dieper gaan dan ik gewend ben. Super bedankt  Lua om op deze manier mij van mijn probleem af te helpen.

Marion Roelofs

l

Ik was terughoudend over de online sessie omdat ik de praktijk gewend was. Maar Wauw wat een geweldig effect, veel effectiever, veel sneller en veel gerichter! Alsof ik een metamorfose heb gehad!

Nadia Longhi

d

 

 

 

 

SIMPSON PROTOCOL ONLINE

  • Het is erg snel – The Higher Mind werkt alles op de meest efficiënte manier mogelijk. In één sessie kunnen vijf of zelfs tien problemen worden opgelost.
  • De cliënt hoeft het probleem niet uitvoerig te vertellen. Hun geest kent de kwestie en dat is genoeg voor het Simpson-protocol. 
  • Het Simpson Protocol is breed, verreikend en gemakkelijk te gebruiken voor ELK probleem. 
  • De eigen geest van de cliënt bepaalt waar en waaraan wordt gewerkt en doet het werk intern en privé wanneer dat nodig is.
  • Het gemak voor de cliënt  vanuit zijn of haar eigen veilige omgeving aan de benodigde sessies deel te kunnen nemen. 
  • Geen (lange) reisuren en of reiskosten om aan de benodigde sessies deel te kunnen nemen.
© 2018 Lua Galega | Hypnotherapeut | alle rechten voorbehouden

Disclaimer:  Ik ben geen dokter of medisch specialist. Ik vertel je ten alle tijde waarheidsgetrouw mijn resultaten en resultaten die andere cliënten hebben behaald. Ik zal je mijn toegewijde aandacht geven jou het mogelijk te maken het hoogst mogelijke voor jezelf te realiseren. 

 

Pin It on Pinterest