+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

De afgelopen twee dagen mocht ik assisteren bij de Master Kinderhypnose…ik weet het, het woord hypnose alleen al doet heel veel bij velen! Bijzondere dingen maar oh zoveel negatiefs!

Maar wat als men eens er anders naar zou gaan kijken?

Bijvoorbeeld de hypnose die we hebben bij het woord hypnose?

Na de eerste dag assisteren heb ik eigenlijk niet echt geslapen…ik was alleen in gedachten en de woorden bleven die avond en nacht maar in mijn hoofd hameren; “Wat als?”

Het begon al bij het terug rijden vanuit Wormerveer en er was file en Thomas, mijn leuke GPS Belg leidde mij een andere kant op…een kant op die van de snelweg af ging i.v.m. file´s en ik rustiger reed en meer ging nadenken over die dag. Die hele nacht ben ik alleen maar in mijn hoofd geweest, mijn emoties hoog, mijn verlangen nog groter!

Er zaten allemaal geweldige mensen die deelnamen aan de Master Kinderhypnose, die allemaal potentieel allemaal kinderen kunnen gaan helpen. Kinderen helpen, kinderen helpen….enz enz enz…dat was het enige dat in mijn hoofd bleef doorgaan!

Kinderen helpen…

Wat als ik iemand had gehad in mijn tijd die mij had kunnen helpen? Dat is een gedachte die nog altijd blijft en niet in de zin dat ik nog zit met mijn verleden…daar heb ik gelukkig hypnotherapie voor gehad, maar alsnog blijft nog altijd de vraag: “Wat als?”

Ik had zo anders geweest, zo anders! Ik had een meisje of misschien jonge vrouw geweest die wel wist dat ze het waard was, die wel wist dat ze goed genoeg was! Die niet gebroken was, die er mocht zijn!

Hypnose is een woord, die ons allemaal Uri Geller taferelen laat zien en voor de wat ouderen onder ons natuurlijk de Rasta Rostelli´s! Maar ben jij ook bereid om eens stil te staan, open te staan voor wat het wel kan doen?

Want heeft de rest, dat wat we hebben zo goed gewerkt tot nu toe?

Dus..denk eens over dat ene meisje van 12 jaar dat niet meer in haar bed plast en weer een sociaal leven heeft, of dat ene jongetje die weer naar school gaat zonder buikpijn, die na maanden thuis zijn nu ineens wel gewoon meedoet in wat de maatschappij van ons verwacht.

En hoe zit het met die studente die nadat zij haar universitaire opleiding niet meer kon volgen al haar angsten kwijtraakte en nu verder is gegaan!

Mijn leven was toen ik klein was zwaar KUT…Yep! Mijn leven was als jong volwassene nog veel erger eigenlijk…Yep! Mijn leven als jonge getrouwde vrouw, vreselijk…Yep!

Mijn leven zie ik nu als een cadeau…want ik had nooit geweest wie ik nu ben zonder dat. Maar was het nodig? NEE absoluut niet….gewoonweg niet!

Kinderen hebben GEEN zwaar leven nodig om te zijn wie ze zijn, om te doen wat ze doen en willen doen!

Yep, dat dus…deze afgelopen twee dagen geven mij hoop, want er zijn weer ruim 20 mensen, mooie mensen, die bereid zijn om weer een boel kids te gaan helpen!

En ja inderdaad met hypnose…precies diezelfde hypnose waar we allemaal eigenlijk elke dag al in zitten…dus wat vind je ervan om datgene dat je zo gelooft even aan de kant te zetten en gewoon open te gaan staan voor het feit dat elk kind recht heeft op een mooi leven?

Zonder eerst een hoop bagger jarenlang met zich mee te hoeven slepen!

Dat is toch ook een geweldig mooie hypnose? Niet dan’ Toch? Uiteindelijk nietwaar?

Voor welke hypnose kies jij?

Pin It on Pinterest