+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

Met hypnose resetten we het oude programma en brengen we een nieuw beeld in je onderbewuste 

 

Nooit meer diëten!

Persoonlijk op maat gemaakt programma


Persoonlijk begeleidings- traject (duur van 6 maanden )

HOEVEEL DENK JE DAT JE IN HET DAGELIJKS LEVEN BEWUST DOET? 

Waarschijnlijk denk je dat je het meeste met je bewuste doet maar het overgrote deel doe je simpelweg geheel onbewust. 11,2 miljoen bits komt er binnen aan informatie. Iedere seconde! Dat zijn een paar dikke boeken per seconde aan informatie!

Weet je hoeveel je daar bewust van verwerkt? Slechts 12 letters aldus Ab Dijksterhuis, hoogleraar aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Dat is dus bijna niks! Dat is 0,004 %

  

HOE ZIT HET MET DIËTEN?

Het is uiteraard belangrijk hoeveel en wat je eet. Maar we kennen allemaal wel van die mensen die alles kunnen eten wat ze willen maar niet dik worden. Of van die mensen die weinig eten en nog steeds aan komen. We kennen ook de emotionele-eters, stress-eters en mensen met een stofwisselingsprobleem.

Natuurlijk zijn er een aantal medische aandoeningen die gewichtsproblemen kunnen veroorzaken. Maar in de meeste gevallen is de gewichtstoename gerelateerd aan wat ze in hun lichaam stoppen, wat ze eten en hoe ze calorieën verbranden.

Gewichtstoename is vaak een intern programma dat we ontwikkeld hebben. Met dit bijzondere programma zorgen wij ervoor dat jouw programma weer gereset wordt naar zijn natuurlijk staat.

 

 

 

 

 

ULTIEME WEIGHT-LOSS EXPERIENCE

 

 

Wat houdt het in?

 • Resetten van het oude programma in jouw onderbewuste
 • Plaatsen van een nieuw beeld in je onderbewuste
 • Na één sessie al een merkbaar verschil

Hoe het werkt!

 • Mentale en emotionele belemmeringen verdwijnen
 • Jouw onderbewuste laat jou meteen een ander gedrag zien
 • Gedachten en behoeften m.b.t. eten veranderen meteen

Sessies op mp3

Verscheidene ondersteunende hypnose MP3’s die je via e mail ontvangt. Deze kun je in je eigen tijd beluisteren, wanneer en zo vaak als je zelf wilt. 

Begeleiding & Nazorg

 • Persoonlijk begeleidings- traject (duur van ongeveer 6 maanden )
 • Als extra nog op maat gemaakte ondersteunende hypnose MP3´s
 • Ondersteunende tips en adviezen per mail

Coaching

Je krijgt mij niet alleen als hypnotherapeut maar je krijgt ook mijn begeleiding als Mental Health Coach waar nodig.

 

En nog zoveel meer...

 

 

 

Eten is eten geworden!

Onbewust gaat tijdens het eten het bestek op tafel, iets wat ik nooit deed. Mijn bord was altijd binnen no time leeg. Eten is eten geworden, niet meer en of ander magisch verborgen medicijn voor alles.

Lua werkt met mijn onbewuste en dit zorgt ervoor dat ik afval, geniet van eten, verborgen emoties worden ook tijdens onze sessies opgelost. 

Cristine

Weg vreetbuien!

Al vanaf de eerste sessie is mijn ervaring met eten anders. De trek tussendoor, naar vooral vulling (foute) is weg. Mijn lijf lijkt nu heel duidelijk aan te geven waar het behoefte aan heeft en vooral wanneer. Niet zes maaltijden per dag of allerlei snacks, gewoon lekker maar goed eten. Zelfs met honger in de supermarkt neigt niet naar vreetbuien.

Ivo

Onvoorstelbaar!

Mijn droom komt eindelijk uit, gewoon eten, geen dieet en eindelijk richting een gezond gewicht.

Nu naar 3 weken 4 kilo, nog belangrijker zijn de 10 cm minder, maar het allermooiste is dat ik geen vocht vasthoud. Met lymfoedeem is pas echt een wonder. Dit is onvoorstelbaar, ik heb zoveel geprobeerd en eindelijk iets waar ik alle vertrouwen in heb.

Nicole

Voedingskeuzes

Onbewust en moeiteloos andere keuzes maken.

Sport & beweging

Onbewust automatisch meer gaan bewegen

Vitaminen

Je lichaam krijgt automatisch binnen wat het nodig heeft.

Gewichtsbeheersing

Een onoverkomelijke verandering in je gewicht. Meer energie, verbeterde gemoedstoestand en een blijvende lifestyle change.

 

 

 

Voor meer informatie over dit programma, stuur mij een mailtje of neem contact met mij op via het contactformulier in. We plannen dan een telefonische afspraak waarin ik je het programma verder kan toelichten en jij de ruimte hebt om vragen te stellen zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen.

 

 

Totdat je het onbewuste bewust maakt, zal het je leven regisseren en dat zal je dan het lot noemen.

C. G. Jung

 

   

  Pin It on Pinterest