+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

ULTIEME HYPNOSE EXPERIENCE

Wil je nu eindelijk eens weten wat hypnose ècht is?

Zorg dan dat je er bij bent op 29 september 2018 in het Cultureel Centrum Cascade in Hendrik Ido Ambacht!

Dus jij bent ook zo nieuwsgierig naar het fenomeen hypnose. Je zou anders deze pagina niet lezen! Toch?

Er zijn zeer veel meningen over wat hypnose is! Je hoort van alles. De één denkt dat de hypnotiseur de totale controle heeft over de ander en dat je dan misschien wel àl je geheimen gaat delen! Of misschien laat de hypnotiseur je wel rondhuppelen en kakellen als een kip! We hebben het vaak genoeg op televisie kunnen zien tenslotte! Het beeld dat je dan ziet is dat je helemaal in de macht bent van degene die je hypnotiseert.

Dat kan heel erg leuk zijn als entertainment op de televisie vanuit je comfortabele bank, maar de meesten van ons zitten er zeker niet op te wachten om dit zelf te ervaren. Het idee dat we geen enkele controle meer hebben over ons eigen denken en hoe wij zo ook ons gedragen is niet iets dat erg aantrekkelijk is en daar blijven wij het liefst ver vandaan!

Maar…wat is hypnose dan eigenlijk? Je zult ontdekken dat hypnose alles is wat jij juist denkt dat het niet is!

In deze Ultieme Hypnose Experience ga je kennis maken met de verschillende kanten van hypnose. Dus niet alleen de showhypnose maar zo ook de kant die gaat over hoe hypnose kan helpen bij allerlei klachten en problemen waar je misschien tegen aanloopt. Je krijgt zelfs ook de mogelijkheid, als je dit wilt, om hypnose zelf te ervaren. Hoe cool is dat!

En natuurlijk vertellen we je wat hypnose is en vooral wat het niet is, welke fabeltjes er allemaal de rondte gaan en  waarom deze niet waar zijn.

 

 

 • Openstaan voor suggesties
 • Intens ontspannend.
 • Verhelderend
 • Contact met het onbewuste
 • Alsof je uren hebt geslapen
 • Simpelweg fantastisch!
 • Het verliezen van controle
 • Helemaal weg zijn
 • Hocus Pocus
 • Dingen tegen je wil in doen
 • Zweverig
 • Slapen
 • Lichamelijke klachten
 • Psychische klachten
 • Groei en vooruitgang
Deze dag ga je ontdekken hoe  krachtig het onbewuste is en hoe sterk de werking van hypnose!

In deze Ultieme Hypnose Experience ga je onder anderen ontdekken hoe hypnose je kan helpen om voorgoed af te komen van allerlei fobieën en angsten. Je gaat kennis maken met de vele mogelijkheden die voor sommigen, en misschien zelfs voor jou, ervoor kunnen zorgen dat je los komt van allerlei belemmeringen die je ervaart in je dagelijks leven! Je wilt zelfs misschien wel eens weten of jij ook gehypnotiseerd kunt worden?

 

Je gaat ontdekken..

Hoe krachtig suggesties kunnen zijnOpsomming

OpsommingHoe je contact kunt hebben met je onbewuste

OpsommingDat je niet helemaal weg bent en zeker geen dingen tegen je wil kun doen

OpsommingDat hypnose helemaal niet eng is maar juist heel erg leuk is

OpsommingEn nog heel veel meer…

 

Wie ben ik?

Ik zal mij even kort voorstellen. Ik ben Lua Galega, 47 jaar, moeder van twee jongens in de leeftijd van 15 en 19 jaar en ik heb mijn Hypnose & Coaching praktijk in Hendrik Ido Ambacht.

Al enige jaren zeer geïnteresseerd geweest in wat hypnose nu werkelijk is en uiteindelijk besloten de opleiding te gaan volgen bij het Hypnose Instituut Nederland, officieel nummer 1 Hypnose Instituut van Nederland!

Voor mij werd vooral duidelijk dat hypnose  bepaalde processen aanzienlijk kan versnellen. En nee, zeker is het geen wondermiddel maar het maanden achtereen werken met cliënten werd ineens drastisch verkort naar maar een paar keer. Daar werden zowel ik als mijn cliënten heel erg blij van natuurlijk!

Voor mij is duidelijk geworden dat dit mijn weg is geworden om een ander goed, verantwoord en sneller te kunnen helpen!

Om mijzelf nog beter te ontwikkelen ben ik het afgelopen jaar ook een persoonlijk coaching en begeleidingstraject aangegaan met Edwin Selij, bekend van radio en TV en eigenaar van het Hypnose Instituut Nederland.  Al met al, ik ben mijn persoonlijke Ultieme Hypnose Experience aangegaan!

 

Waar en wanneer wordt deze dag gehouden?

Deze dag wordt gehouden op 29 september 2018 in het Cultureel Centrum Cascade, aan de Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht. Er is genoeg gelegenheid om gratis te parkeren.

De deuren gaan open om 12.30 en om 13.00 uur gaan we van start! Rond 17.30 uur sluiten we deze unieke middag weer af.

 

 

Wat ga je nog meer ontdekken..

OpsommingDat we eigenlijk allemaal al elke dag in ons leven in hypnose zijn

OpsommingHoe hypnose levensveranderend kan zijn

OpsommingHoe hypnose technieken altijd lukken

OpsommingWelke functies het onbewuste heeft en hoe je deze in je eigen voordeel kunt gebruiken

OpsommingEn nog heel veel meer…

Maar het allerbelangrijkste van deze super coole Ultieme Hypnose Experience is dat je, terwijl je van alles gaat ontdekken en mag ervaren, dit gepaard zal gaan met vooral heel veel lol en humor! Een dag die vooral interactief zal zijn en jij hier ook actief aan mee kan doen, hoe cool is dat! Dit wordt absoluut een dag die je echt niet wilt missen en waar je nog lang over na zal praten!

 

 

Reserveer snel een plekje, want vol is echt vol! Dus….waar wacht je op?

  Klik op de button hieronder om af te rekenen…

Pin It on Pinterest