+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

simpson protocol kinderprogramma

Welkom! Ik ben Lua Galega en ik ben verheugd om jou het Simpson Protocol Kinderprogramma te presenteren, een programma dat ik zelf heb ontwikkeld en dat nu officieel deel uitmaakt van het Simpson Protocol van Ines Simpson.

WAAROM EEN SPECIAAL KINDERPROGRAMMA?

Het Simpson Protocol kan ook worden toegepast bij kinderen, dus waarom dan toch een speciaal kinderprogramma? Ik heb ontdekt dat het werken met alleen het kind niet voldoende is om optimale resultaten te behalen. Het is essentieel om eerst met de ouder(s) of verzorger(s) te werken.
Ouders en verzorgers hebben vaak andere behoeften en hulpvragen dan het kind zelf. Daarom is het van groot belang om hier aandacht aan te besteden. Het Simpson Protocol Kinderprogramma is gebaseerd op het correct toepassen van hechtingsvragen. Wanneer je vanuit deze basis aan de slag gaat, zul je merken dat de eerste sessie met de ouder al een geweldige positieve transformatie bij het kind teweegbrengt, en zelfs een bijzondere transformatie bij de ouder.
Het is echter ook belangrijk om rechtstreeks met het kind te werken. Deze heeft zelf een actieve rol in het programma. Het kind moet ervaren dat de veranderingen die plaatsvinden, door hem of haar zelf zijn gemaakt. Dit vergroot het zelfvertrouwen en de veiligheid om vanuit het volledige potentieel en de kracht van het kind zelf te kunnen leven.
Als ouder kun je met het Simpson Protocol Kinderprogramma een waardevolle bron van ondersteuning vinden voor jouw kind. Het programma biedt inzichten en benaderingen die gericht zijn op het welzijn en de groei van het kind, met specifieke aandacht voor hechtingsvragen.
Ik nodig je uit om meer te ontdekken over het Simpson Protocol Kinderprogramma en hoe het jouw kind kan helpen. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen in het leven van jouw kind, met meer zelfvertrouwen en een gezond zelfbeeld als resultaat.

 

Uitleg: “wat is hypnose?¨voor kids

 

INFO & LINKS:
Hechtingsproblematiek

Meer informatie over wat hechtingsproblematiek precies inhoudt hierover vind je hier

Hypnose volwassenen en kinderen

Meer informatie over wat de verschillen precies zijn tussen volwassenen en kinderen betreffende hypnose vind je hier

Kinderhypnose

Meer informatie over kinderhypnose vind je hier

Pin It on Pinterest