+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

Het Simpson protocol

 

Het Simpson-protocol is een proces waarmee het Bewustzijn van de cliënt zich kan ontspannen en een stap opzij kan zetten, zodat het Superbewustzijn vrij en volledig kan werken – ten voordele van het optimale resultaat van de cliënt. 

Dit haalt het bewuste denken/mening van de hypnotherapeut uit de situatie en stelt de eigen mentale middelen van de cliënt in staat de evaluatie en het veranderingswerk van binnenuit te doen. 

Dit is een veel zuiverdere methode om een ​​nauwkeurige en correcte wijziging te bewerkstelligen voor het specifieke probleem bij elke cliënt. Het is dan ook zeer cliëntgericht, wat de cliënt automatisch veel meer mogelijkheden geeft. 

SP is een complete holistische benadering van hypnose, die binnen de sessies de mogelijkheid geeft van een complete verandering en uitkomst voor de cliënt, en hen de emotionele en mentale basis geeft om vooruit te komen in het leven. 

Dit protocol neemt ook op een fantastische wijze het oordeel van de hypnotherapeut volledig uit het proces – zodat de ‘hogere’ geest van de cliënt vrij is om de beste en optimale resultaten voor de cliënt te produceren. De hypnotherapeut kan geen kwaad doen, aangezien de ‘hogere’ geest van de cliënt het proces volledig leidt. 

De sleutel tot het Simpson Protocol is dat de hypnotherapeut in staat is om met zijn cliënt te communiceren terwijl de cliënt zich in een zeer diepe hypnose-staat bevindt en dus toegang heeft tot de krachtigste delen van zijn geest – die altijd werken voor het uiteindelijke welzijn van de cliënt.

Cliënten doen hun eigen innerlijke werk onder leiding van de hypnotherapeut om hen te helpen bij het oplossen van elk probleem waar men last van heeft. 

Dit haalt de bewuste (en oordelende) geest van de hypnotherapeut uit de situatie en stelt de eigen mentale middelen van de cliënt in staat de evaluatie en het veranderingswerk van binnenuit te doen. 

De eigen geest van de cliënt bepaalt waar en waaraan wordt gewerkt en doet het werk intern en privé wanneer dat nodig is. Dit is een groot voordeel voor veel cliënten die om welke reden dan ook hun problemen niet aan iemand anders willen blootstellen.

de voordelen ervan

 Het is erg snel – The Higher Mind werkt alles op de meest efficiënte manier mogelijk. In één sessie kunnen vijf of tien problemen worden opgelost.

Zeer onopvallend – de cliënt hoeft nooit te onthullen wat het probleem is – of zelfs maar wat er gebeurt tijdens de hypnosesessie. Hun geest kent de kwestie – en dat is genoeg voor het Simpson Protocol 

Het geeft de klant empowerment – ze hebben alle macht en doen al het werk – en ze erkennen dit.

Het oordeel van de hypnotherapeut wordt uit het proces gehaald. De hogere geest dicteert wat er wel of niet wordt gedaan.

Het systeem stelt de hypnotherapeut in staat toegang te krijgen tot deze Superbewuste hogere geest zonder Bewuste tussenkomst

Het systeem is breed, verreikend en gemakkelijk te gebruiken voor ELK probleem. 

Volledige fundamentele bevalling, seksuele disfunctionele vruchtbaarheid, pijnbestrijding en natuurlijk elke vorm van trauma of mentaal, fysiek of emotioneel leed.

SP gebruikt geen scripts of formules. Het geeft de hypnotherapeut en de geest van de cliënt de vrijheid om op elk moment de hand te reiken aan elk probleem dat zich voordoet.

Partstherapie, stoeltherapie, universele therapie, het kan allemaal met een vraag.

Het is een proces dat afhangt van de open en vertrouwensrelatie tussen de hypnotherapeut en het bovenbewustzijn van de cliënt.

 

een eigen kleur aan jouw leven geven

Ik weet dat het mijn ultieme recht is om vreugde en plezier te mogen ervaren in dit leven! Om al mijn dromen uit te laten komen. Dit is wat ik wil delen met anderen want ongeacht wie je bent en wat je meemaakt in je leven, het is namelijk ook jouw ultieme recht!

– Lua Galega

i

Me, myself and i...

 

De Feniks; mijn symbolische herstelverhaal

De Feniks; mijn symbolische herstelverhaal

De feniks is een mythische vogel uit verschillende oude culturen, zoals de Egyptische, Griekse, Chinese en Arabische mythologie. Het staat symbool voor vernieuwing, transformatie en wedergeboorte, en vertegenwoordigt hoop, moed en veerkracht. De feniks is een...

Ik heb stress!

Ik heb stress!

Stress wordt steeds vaker gezien als een feit, een ding, een aandoening die er is, maar stress is doodgewoon iets wat wij als mensen zelf creëren. Er is ook zeker niks natuurlijks aan, het zit niet in ons systeem, we dragen echt geen stress-bacterie of iets...

PROCENT GEBRUIK VAN HET BEWUSTE

PROCENT EFFECTIVITEIT HYPNOTHERAPIE

PROCENT GEBRUIK VAN HET ONBEWUSTE

PROCENT HYPNOTHERAPIE IS VEILIG

Nieuwsbrief

Ontvang maximaal 2 mailtjes per maand met informatieve tips, diensten en leuke aanbiedingen!

© 2018 Lua Galega | Hypnotherapeut | alle rechten voorbehouden

Disclaimer:  Ik ben geen dokter of medisch specialist. Ik vertel je ten alle tijde waarheidsgetrouw mijn resultaten en resultaten die andere cliënten hebben behaald. Ik zal je mijn toegewijde aandacht geven jou het mogelijk te maken het hoogst mogelijke voor jezelf te realiseren. 

 

Pin It on Pinterest