+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

DE VIRIDI-METHODE

Eindelijk rookvrij door het leven met de unieke Viridi-Methode!

 

Ruim drie kwart van de rokers in Nederland wil stoppen met roken.  Er zijn weer veel mensen de uitdaging aangegaan het afgelopen jaar met Stoptober, om 28 dagen niet te roken. Het lijkt niet echt bijzonder, 28 dagen maar? Toch, zo kun je al voordelen van het stoppen met roken ervaren zoals: minder hoesten, meer lucht hebben, je eten beter proeven, geld over houden en nog veel meer.

Bovendien is het bewezen dat als je eenmaal 28 dagen bent gestopt, je dan 500% meer kans hebt op een rookvrije toekomst!

Stoptober is een nieuw belangrijk nationaal stopmoment geworden naast 1 januari. Google toont aan dat de zoekopdrachten naar stoppen met roken in oktober het niveau van 1 januari heeft bereikt.

De wens is er bij velen, en vaak zijn er ook al zoveel pogingen ondernomen maar juist doordat die steeds mislukken geven mensen het uiteindelijk ook echt op.

En zelfs met alle positieve aandacht omtrent deze geweldige challenge…ik heb al veel mensen gehoord, en ik was er zeker ook één van, die deze uitdaging niet eens meer aangaan, want het lukte eerder al zo vaak niet, waarom zou het nu wel gaan lukken?

“Rookvrij door het leven biedt zeker, zonder enige twijfel, heel veel voordelen op! Maar het lukt gewoon niet….”

Voordelen van rookvrij door het leven gaan…

Stoppen met roken heeft altijd zin, ook voor een korte tijd. Al na 20 minuten zijn er effecten merkbaar in je lichaam…

Na 20 minuten:

De bloeddruk en hartslag daalt

Na 24 uur:

Je longen beginnen aan de grote schoonmaak. Je hoest waarschijnlijk slijm op. Alle koolmonoxide is al uit je lichaam

Na 48 uur:

Alle nicotine is uit je lichaam. Je ruikt en proeft al wat beter

Na 72 uur:

Je hebt meer energie. Ademen gaat makkelijker

Na 2 - 12 weken:

De longfunctie en bloedsomloop is verbeterd

Na 1 maand:

Je conditie is beter geworden en je beweegt gemakkelijker. Als je een rokershoestje had verdwijnt dit

Na 1 jaar:

Je risico op hart- en vaatziekten is inmiddels gehalveerd. Je risico op allerlei andere ziekten neemt de komende jaren steeds verder af

Na 5 - 15 jaar:

Het risico op een beroerte is gelijk aan dat van een niet-roker

Na 10 - 15 jaar:

Het verhoogde risico op longkanker is gehalveerd en het risico op andere kankersoorten verminderd en het risico op hart- en vaatziekten is gelijk aan dat van een niet-roker

Stoppen met roken, tja, klinkt zo logisch voor velen, dat doe je toch gewoon, je weet toch wel beter inmiddels! Beter voor je gezondheid, beter voor je omgeving, beter voor je portemonnee.

Stoppen met roken, of het nu voor 28 dagen is of levenslang is niet zo makkelijk als dat soms gedacht wordt. Er zijn mensen die kunnen inderdaad van het ene op het andere moment stoppen en is er niets aan de hand. Maar het gros gedeelte vind het onvoorstelbaar moeilijk en raken keer op keer teleurgesteld, zo ook in zichzelf.

Roken doe je niet voor niets, vaak zit er echt wel een onderliggende behoefte. Een behoefte, die geen moer te maken heeft met het roken zelf. Maar het geeft je iets…iets dat belangrijk genoeg is om dit te blijven doen.

Wanneer je er dan mee stopt, dan kun je inderdaad die leegte voelen, het gemis van iets dat je niet kunt plaatsen maar het is wel groot genoeg dat jou uiteindelijk heeft doen besluiten weer te gaan beginnen met roken.

Super frustrerend, vooral wanneer je juist heel vaak hoort van degenen die roken dat ze er echt vanaf willen. Teleurstelling in jezelf.

Het gevoel ook dat je anderen in je directe omgeving teleurstelt misschien (zoals bijvoorbeeld partner en/of kinderen). En bij elke nieuwe mislukte poging versterken al deze gevoelens alleen maar meer.

 

Stoppen met roken heeft inderdaad altijd zin, ook voor een korte tijd. Al na 20 minuten zijn er effecten merkbaar in je lichaam. Helemaal geweldig natuurlijk, maar laten we zeker niet vergeten wat het ook financieel voor je gaat betekenen!

Een roker weet dondersgoed wat het allemaal kost, alsnog maak je weinig mee dat een roker echt gaat berekenen, over langere tijd wat het daadwerkelijk kost.

Ik deed dat ook niet echt. Het zat bij de boodschappen en verder keek ik er ook niet naar. Ik had als smoes dat ik niet zoveel rookte én ik rookte shag dus dat was al vele malen goedkoper.

Leuk bedacht, maar hoe je het went of keert, het is en blijft een vlucht!

Roken is een dure gewoonte

Als je een pakje per dag rookt kost dat bij een pakje van € 6,50 in totaal: € 2372,50 per jaar. Dit is  ongeveer  € 195,-  per maand. Rook je 10 sigaretten per dag dan kost je dat nog altijd ongeveer € 98,85 per maand.

Nu kan ik een hele leuke berekening gaan maken over wat het je misschien allemaal al gekost heeft maar wat heeft het voor nut? je kunt dit toch niet terug halen, toch?

Maar wat zou het je kunnen besparen als je nu zou besluiten te stoppen?

We houden het eerste voorbeeld maar gewoon weer aan, en we nemen geen enkele prijsverhoging mee (die er vanzelfsprekend wel genoeg zal zijn).

Dat zou dan betekenen dat je over 5 jaar in totaal € 11862,50 hebt uitgegeven aan roken….!!!

Dit zijn geen misselijke bedragen en ik weet zeker dat je voor dit geld (of zelfs de helft hiervan) heel veel andere dingen zou willen doen, toch?

Wanneer jij al het bovenstaande herkent bij jezelf heb ik heel goed nieuws voor je. Er is absoluut een manier om echt rookvrij door je leven te gaan! Hypnose helpt namelijk wel! Met hypnose pakken we in deze juist alles aan. Dus…. vooral de echte belangrijke en zeer nodige transformatie in je onbewuste om dit eens en voor altijd achter je te kunnen laten!

En dit ook nog eens in maar 1 sessie met de bijzondere en zeer unieke Viridi-Methode…!!!

 

 

 

Stoppen met Roken met De Viridi-Methode is € 397,-  En eigenlijk is het gratis, want tja….je hebt het als niet roker binnen zeer korte tijd weer allemaal terug verdiend!

Is je grootste wens echt klaar te zijn met die afhankelijkheid van die sigaret? Is nu een mooi moment om deze uitdaging voor de allerlaatste keer aan te gaan?

Klik dan nu op onderstaande knop en dan maken we er samen meteen korte metten mee! 

 

Heb je toch liever eerst een persoonlijk gesprek?

Dat kan hoor! Neem dan contact met mij op. Dat kan via de mail: info@luagalega.nl of telefonisch 06 1930 86 96

Tijdens ons gesprek leg ik je precies uit wat dit programma inhoudt en wat jij er van mag verwachten.

 

DE VIRIDI-METHODE 

EEN HELE GROTE SCHOONMAAK…EN EEN FRIS EN NIEUW BEGIN

R

Wat houdt het in?

  • Aan de slag met jouw onbewuste
  • Mentaal en emotioneel een grote schoonmaak
  • Na één sessie rookvrij
R

Hoe het werkt!

  • Mentale en emotionele belemmeringen verdwijnen
  • Jouw onbewuste laat jou meteen een ander gedrag zien
  • Gedachten en behoefte aan roken veranderen meteen
R

Begeleiding & Nazorg

  • Ondersteunende bonus sessie
  • Op maat gemaakte ondersteunende hypnose audio
  • Ondersteunende tips en adviezen per mail

Ik gun het iedere roker...

“Want…. ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om echt de strijd van het roken te winnen. Ook ik heb allerlei wegen bewandeld die ik mij maar kon bedenken en niks werkte, in ieder geval niet voor lang. De Viridi-Methode gaf eindelijk de oplossing!  Wil je weten hoe dit voor mij is gegaan, lees dan hier verder….”

Is je grootste wens echt klaar te zijn met die afhankelijkheid van die sigaret? Jouw investering “Stoppen met Roken met De Viridi-Methode” is € 397,-  

Maar eigenlijk is het gratis, want denk hier maar eens over na: is het eigenlijk niet zo dat jij het als niet roker binnen zeer korte tijd weer allemaal terug hebt verdiend?

Is dan nu eindelijk het moment om deze uitdaging voor de allerlaatste keer aan te gaan? Klik dan nu op onderstaande knop en dan maken we er samen meteen korte metten mee! 

Heb je toch liever eerst een persoonlijk gesprek?

Dat kan hoor! Neem dan contact met mij op. Dat kan via de mail: info@luagalega.nl of telefonisch 06 1930 86 96

Tijdens ons gesprek leg ik je precies uit wat dit programma inhoudt en wat jij er van mag verwachten.

Pin It on Pinterest