+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

WAT ZEGT MEN OVER LUA GALEGA

“Ik was terughoudend over de online sessie omdat ik de praktijk gewend was. Maar Wauw wat een geweldig effect, veel effectiever, veel sneller en veel gerichter! Alsof ik een metamorfose heb gehad!

Nadia Longhi

Ik was behoorlijk sceptisch over de online sessie, geloofde niet dat dit kon evenaren met een life sessie. Tot mijn verbazing is het zelfs nog beter! Omdat ik geen reisstress had en lekker veilig in mijn eigen omgeving in mijn eigen fijne stoel zat kon ik veel dieper gaan dan ik gewend ben. Super bedankt Monica om op deze manier mij van mijn probleem af te helpen.

Marion Roelofs

Lua, waar moet ik beginnen… Deze vrouw, ik ben van haar gaan houden!
Jaren terug kwam ik met haar in contact, wat een heerlijke, lieve, eerlijke vrouw.
Afgelopen oktober werd ik erg ziek, mijn leven stond stil en mijn wereld hing ondersteboven. Ik ontwikkelde erge angsten en mijn leven was niet leefbaar meer.
Zoals Lua ook in mijn leven was gekomen, kwam ze dat nu weer, ik kreeg haar nieuwsbrief en dacht ja hypnose, dat is wat ik nu moet gaan doen.
Na een heel erg fijn telefoongesprek, kon ik een paar dagen later al bij haar terecht. Ik vond het best wel spannend en ik was overtuigd dat ik nooit onder hypnose zou kunnen gaan, ik droeg de naam control freak namelijk met verve.
Het voorgesprek was zo ontzettend fijn, zoveel lampjes gingen aan, ze geeft je een ontzettend warm en veilig gevoel, haar humor is een verademing en waar jij denkt raar te zijn met bepaalde denkwijze of gedrag, geeft zij je het heerlijke gevoel dat dat niet zo is, ook zij laat zien een mens te zijn ipv op een alwetende troon op je neer te kijken. Dat stelt je heel erg op je gemak.
En ja ik ging onder hypnose haha en hoe, ik kon erna niet anders dan elke keer zeggen hoe dan en wat bizar en ik weet niet wat ik meemaak enz, in complete verwondering.
De 2e sessie was regressie en wow daar kwam wat naar boven, wat ik altijd ergens wist maar zo had geblokkeerd dat ik het dus bewust niet meer wist. Huilen enz alles kwam eruit maar Lua begeleid je daar zo fantastisch doorheen, en het heerlijke, waar je buiten de hypnose hier misschien uren over bleef huilen, dagen, weken, maanden ermee bleef lopen, werd het binnen die hypnose opgelost.
Wat ik vervolgens ging doen thuis, als een bezeten op YouTube, hypnoses, meditaties, loslaat sessies enz beluisteren en toepassen. Niet begrijpende dat het al was opgelost, ik ging alles dus lekker aanwakkeren.
Lua is er niet alleen tijdens de sessies, ook haar nazorg is fantastisch, veel liefde, geduld en humor.
Ik appte haar dat ik niet zo lekker ging, ze belde en duidelijk werd dat ik door te gaan roeren mezelf in de war bracht, onderbewuste dacht huhh het was al weg, wat doe jij in godsnaam. Ik kreeg een extra sessie van haar. Heel erg fijn!
Ik had vandaag mijn laatste sessie en al zoveel is veranderd. Dat gaat geleidelijk aan maar echt dat je denkt wow wat een veranderingen.
Mijn angsten bijvoorbeeld, dat kan ik zo uitleggen, waar ik normaal als ik iets in mijn lijf voelde wat aan mijn ziek zijn deed denken, in de paniek of angstaanvallen schoot, wordt die verbinding niet meer gemaakt, want die is verdwenen. Dus dan denk ik wel uhm ik zou nu normaal paniek of angst gaan voelen maar die komt niet meer door.
Waar ik eerst gehaast door het leven holde, bak ik nu koekjes met mijn kinderen, taarten, we knutselen, we kleuren enz, ik stop en leef weer, daar was hiervoor geen ruimte voor.
Mocht je nog aarzelen? Niet doen, hypnose bij haar is het mooiste wat je jezelf kunt geven!
Lieve Lua, dank je wel voor wat je gedaan hebt, wat je doet en voor wie je bent!

Debbie Dekker

Ik kan niet anders zeggen als een topper met kids helpen als kinderhypnose therapeut! Ze is zeer creatief, weet hoe zich te verplaatsen in kinderen en wat ze nodig hebben om te zijn wie ze willen zijn.

Ricardo

Een ontzettend lieve vrouw die weet waar ze het over heb. Ze neemt de tijd en wil je ontzettend graag helpem. Samen hebben we mijn sigaretten verslaving aangepakt, en ook besteedde ze daarbij tijd aan wat er onderliggend zat. Ik voel mij inmiddels een ander mens en velen malen gezonder.

Giulia Kerklaan

Fijne ervaring. Geholpen om te stoppen met roken. Als ik wist dat het zo makkelijk zou zijn, had ik hier al veel eerder aangeklopt. Prettige, lieve vrouw.

Wesley Stark

“Lua is een geweldige lieve vrouw met een luisterend oor. Ze heeft mij rust gegeven in de vragen die ik had. Door haar advies kon ik de nodige stappen zetten met vertrouwen.”

Jeannet den Besten

“Een fijn mens die je handvatten geeft waar je verder mee kan. Betrouwbaar en warm zijn de woorden waarmee ik Lua wil omschrijven.”

Jolanda Stam

“Lua heeft mij op weg geholpen toen ik niet lekker in mijn vel zat en niet goed wist wat te doen. Ze heeft me handvatten gegeven waar ik iets mee kan.Heb je vragen..ze is er altijd toe bereid om uitleg te geven. En nu nog helpt ze met haar life vlog, in de groep “Van hoofd naar hart”gewoon met duidelijke uitleg,voorbeelden en met haar eigen ervaringen!! Echt een aanrader!!!! Ze is een ontzettend lieve vrouw,betrokken en altijd bereid om je te helpen op welke manier ook. Ik zie haar inmiddels als echte vriendin ondanks dat ik haar nog nooit ontmoet heb !!!”

Ans Rottger-Boonstra

“Ik heb Lua leren kennen als een wijze, meelevende en lieve vrouw. Mede dankzij haar coaching liet zij mij terugkomen naar de kern. Door haar steun en vertrouwen kreeg ik kracht om door te zetten.Haar boek Soulmate heeft mij geleerd dat wat er ook gebeurt in het leven, liefde altijd zal voortbestaan.

Hoezeer wij onze overleden dierbaren ook missen, de liefde voor hen overwint alles. Liefde is ook loslaten. Elke dag is de moeite waard om van te genieten!”

Oona Göbel

Ik heb sinds dat ik een klein kind was op de basisschool al een vorm van stotteren. Dat uit zich in bepaalde woorden niet goed kunnen uitspreken of moeite om de rust te vinden in mijn hoofd. Lua heeft me daarmee geholpen met een aantal sessies. Ik kreeg een uitleg over hypnose zelf en hoe de sessie zou verlopen en daarna rustig behandeld, en dat allemaal via een online meeting. Ik vond het vooral bizar dat alles online is verlopen en dat dat dus zo makkelijk verliep. Ik voelde me erg veilig en tot niks verplicht. Om er achteraf op terug te kijken ben ik er super blij mee, mijn probleem is helemaal verholpen en daardoor zit ik goed in mijn vel en ben ik een stuk zelfverzekerder geworden. Ik had nooit nagedacht om zoiets te doen, maar ik ben erg positief verrast en ik zou het ook zeker aanraden aan andere.

Nicole

“Paar coachingsgesprekken met Lua gehad wat me echt weer verder op weg geholpen heeft. Met haar professionele, respectvolle en liefdevolle manier van coachen heeft Lua mij inzichten gegeven om zelfstandig weer verder te kunnen. Ik voelde me echt gehoord en gezien en serieus genomen. In tegenstelling tot eerdere ervaringen bij anderen had ik echt het idee dat Lua weet en voelt wat je doormaakt. Daarbij werkt ze doelgericht, snel en effectief. Een paar sessies zijn doorgaans voldoende.Na afronding van mijn coachingsgesprekken tevens haar boek “soulmate” gelezen. Een aangrijpend verhaal over de ware liefde en het verlies daar weer van. Het verdriet, de onmacht, de innerlijke strijd het is allemaal voelbaar. Mij heeft dit schrijven enorm geraakt.”

Jolanda de Zeeuw

“Bedankt voor je coaching! Ik heb er zoveel van geleerd. Sinds die dag is mijn leven veranderd. Heel dankbaar dat ik jouw heb ontmoet. Je bent echt een heel lief en warm mens. Dikke knuffel en kus!”

Marije Keijzers

“Lua, een fantastisch mens. Warm, meelevend, betrouwbaar. Ze gaf mij handvatten en liet in mij kwartjes vallen. Ze kwam op het juiste moment !! Haar inspiratie zal mij verder doen (op)leven !!
Dank Lua, lieve schat !! xxxx Veel liefs”

Marian en Mark

Pin It on Pinterest