+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

WAT ZEGT MEN OVER LUA GALEGA

Heb jij net als ik ook vaak gehoord “leer er maar mee leven; dit hoort bij jou”? Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat het wel degelijk mogelijk is om e.e.a. te veranderen / weg te nemen. Voor zover ik mij kan herinneren heb ik last gehad van zware hoofdpijn, migraine en clusterhoofdpijn. Daarnaast had ik een hevige allergie voor huisstofmijt en katten en ook nog eens last van hooikoorts. Er zijn heel veel dagen geweest dat ik niet normaal kon functioneren van de pijn en alleen maar in het donker in bed kon liggen. De hypnosesessies bij Lua hebben hier verandering in gebracht. Momenteel kan ik alles doen wat ik wil doen; heb ik zelf weer de regie in handen; ik bepaal en niet meer mijn lichaam. De allergieën zijn volledig verdwenen. Mijn clusterhoofdpijn is verdwenen en mijn migraine die mij meerdere dagen per week hinderde is er nu nog maar heel af en toe (hormonaal gerelateerd zo lijkt het dus daar ga ik nog een sessie voor inplannen) maar veel minder heftig en pijnlijk. Mijn leven is enorm veranderd en daar ben ik Lua erg dankbaar voor. Zij heeft mij op een hele geduldige, professionele, zorgvuldige en adequate manier geholpen. Ze is heel open en eerlijk in haar advies en ook de nazorg verloopt heel zorgvuldig. Echt een aanrader, ook voor mensen die net als ik al van alles geprobeerd hebben zonder langdurig / blijvend resultaat en er zelf eigenlijk niet meer in geloven dat het anders kan. Ga naar Lua, echt, het is het proberen waard!

Jolanda

Ik ben bij Lua Galega geweest voor een hypnosesessie en wat een geweldige vrouw. Ze is heel erg deskundig, luistert ontzettend goed en weet precies de juiste vragen te stellen tijdens het voorgesprek waardoor er vele aha-momenten volgden. Ik was bezorgd dat ik niet diep genoeg in hypnose zou gaan omdat ik uit eerdere ervaringen weet dat ik een erg kritische mind heb die zich graag met alles blijft bemoeien. Maar het was geen punt, met de inzet en volharding en creativiteit van Lua ging ik gewoon in een diepe hypnose. Ik voelde me helemaal veilig in haar handen. Lua straalt aan alle kanten uit dat ze je wil helpen en je gaat er gewoon niet eerder weg dan dat het haar gelukt is. De hypnose zelf was zowel emotioneel als heel erg mooi. In eerste instantie voelde ik me nog wat beduusd en een soort van in een roes. Maar nu, twee dagen later merk ik dat er al zaken zijn veranderd in positieve zin. Heerlijk. Heb je issues, op welk vlak dan ook, ga naar Lua!

Jeanet

“Je krijgt niet altijd wat je wilt, soms krijg je wat je nodig hebt…

Gisteren vertrok ik vol goede moed richting Hendrik Ido Ambacht, ik zou voor de fun een hypnose sessie gaan doen. Ik had een paar weken geleden contact gezocht met Lua, want ik wilde graag een experiment aangaan en gelukkig stond ze er open voor. Lua is een oude collega/powervrouw/vakvrouw/lieverd/bijzonder mooi mens en ze heeft op een totaal andere manier geleerd om hypnose technieken toe te passen, dan detechnieken die ik tijdens mijn opleiding heb geleerd. Eigenlijk was ik gewoon heel erg nieuwsgierig hoe dit zou verlopen, en hoe ik erop zou reageren. Maar… het belangrijkste vond ik, dat ik Lua weer eens kon zien; om haar gewoon weer eens een knuffel te kunnen geven, lekker ouderwets bij te kletsen en samen een gezellige middag te hebben met elkaar.

Het was super en ik ben zo blij dat ik ben gegaan.

Geloof me, ik heb in het verleden tot grote tevredenheid heel veel sessies ondergaan. De hypnose sessie was totaal niet wat ik ervan verwacht had. Sterker nog, deze methode is beter, doelmatiger, sneller maar vooral veel effectiever dan wat ik tot nu toe had ervaren.

Hypnose is een heel erg goed middel om oude angsten en trauma’s te verwerken, inzicht te krijgen in jezelf maar denk bijvoorbeeld ook aan stoppen met roken, afvallen, enzovoorts.

Tijdens deze fun sessie kwam er iets totaal anders naar boven dan we allebei hadden verwacht, maar dat is helemaal oké. Voor Lua zelf was het vast even schrikken , sorry maar halleluja meis. Het heeft me een nieuw perspectief opgeleverd, nieuwe kansen, maar zeker ook heel veel meer ruimte. Ruimte in mezelf, maar ook ruimte in mijn lichaam. Geest en lichaam zijn met elkaar verbonden en ik ben ervan overtuigd dat er gisteren een belangrijke aanzet is gegeven om lichamelijk te herstellen van het mankementje waar ik al heel erg lang, heel erg graag van af wil, dus dankjewel lieverd.

Lieve Lua, ik ben heel erg dankbaar voor dit mooie cadeau, tot de volgende keer Liefs Yve”

Yve Wurth

“HYPNOSE! In de auto terug naar huis hoor ik ineens op de radio: ‘What a feeling!’ Even wat harder zetten. Ik heb normaal gesproken niets met dit nummer, maar nu wil ik de tekst eens goed gaan beluisteren. Die tekst is zo van toepassing. Ik kan gewoon weer leven, er zijn, en doorslapen! Menig kwaal kon ik op alternatieve wijze of met supplementen verhelpen. Behalve slaapproblemen. Apneu. Ik weet dit kan, alleen weet ik nog niet hoe. Totdat ik een bericht kreeg van Lua Galega. Zij zou mij hiermee kunnen gaan helpen met hypnose. Het vertrouwen hebben, er blanco in kunnen gaan. Na de eerste sessie merkte ik al verschil, na de tweede sessie sliep ik gewoon weer door! En gisteren had ik mijn 3e sessie, en kan ik zeggen:

First when there’s nothing,
But a slow glowing dream.
That your fear seems to hide,
Deep inside your mind.
What a feeling,
Bein’s believin’.
Take your passion,
And make it happen.
Pictures come alive…’

Bedankt lieve Lua Galega. Wat heb jij een passie voor je beroep, en wat spreek je er mooi over. Je bent er echt voor me, en door jou voelde ik er vertrouwen in om ook daadwerkelijk in hypnose te willen gaan. Al de tijd die je voor me nam. Ik ben je heel dankbaar.”

Maya

Ik ben nagelbijten bij Lua geweest. Lua Galega deskundige vrouw die mensen graag van hun probleem af wilt helpen. Voor mij was nagelbijten een issue. Ik heb nepnagels en niet bijten nagellak geprobeerd, maar zonder resultaat. Een goede vriendin kwam met het advies om mij Lua hiervoor een hypnose sessie te doen.

Nadat Lua mij heeft behandeld, merkte ik dat het bijten minder werd. De hypnose had even de tijd nodig om in te werken, waarop ik vervolgens merkte dat ik mijn nagels moest veilen. Ik ben gestopt met nagelbijten en heb mooie verzorgde handen. Heerlijk. Dankjewel Lua!

Renske

Ik ben gestopt met roken dmv een hypnose van Lua. Na 3 Champix pogingen en hard-core stoppen, wat dus allemaal niet werkte kwam ik bij Lua terecht. Natuurlijk spannend een hypnose, maar dat blijkt heel erg mee te vallen. Echt super relaxed hoe ze het doet en na een ochtend in een lekkere stoel rook ik nu al 3 maanden niet. Zonder enige moeite! Er moest zeker een knopje in mijn kop om… en dat knopje heeft ze gevonden! Ik mis de sigaretten absoluut niet en ben al meerdere feestjes zonder sigaretten door gekomen. Ik ben er van overtuigd dat ik nu geen roker meer ben en dat sigaretten uit mijn leven zijn. Ik schrijf nooit een beoordeling, maar deze is zo waardevol dat ik hem graag doorgeef

Steph

“Lua is een geweldige lieve vrouw met een luisterend oor. Ze heeft mij rust gegeven in de vragen die ik had. Door haar advies kon ik de nodige stappen zetten met vertrouwen.”

Jeannet den Besten

“Een fijn mens die je handvatten geeft waar je verder mee kan. Betrouwbaar en warm zijn de woorden waarmee ik Lua wil omschrijven.”

Jolanda Stam

“Lua heeft mij op weg geholpen toen ik niet lekker in mijn vel zat en niet goed wist wat te doen. Ze heeft me handvatten gegeven waar ik iets mee kan.Heb je vragen..ze is er altijd toe bereid om uitleg te geven. En nu nog helpt ze met haar life vlog, in de groep “Van hoofd naar hart”gewoon met duidelijke uitleg,voorbeelden en met haar eigen ervaringen!! Echt een aanrader!!!! Ze is een ontzettend lieve vrouw,betrokken en altijd bereid om je te helpen op welke manier ook. Ik zie haar inmiddels als echte vriendin ondanks dat ik haar nog nooit ontmoet heb !!!”

Ans Rottger-Boonstra

“Ik heb Lua leren kennen als een wijze, meelevende en lieve vrouw. Mede dankzij haar coaching liet zij mij terugkomen naar de kern. Door haar steun en vertrouwen kreeg ik kracht om door te zetten.Haar boek Soulmate heeft mij geleerd dat wat er ook gebeurt in het leven, liefde altijd zal voortbestaan.

Hoezeer wij onze overleden dierbaren ook missen, de liefde voor hen overwint alles. Liefde is ook loslaten. Elke dag is de moeite waard om van te genieten!”

Oona Göbel

“Lua is echt een geweldige vrouw! Ze staat altijd voor je klaar om de juiste inzichten en adviezen te geven, het is zeer verhelderend! Haar boodschappen zijn altijd heel praktisch waar je mee aan de slag kunt. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik jou heb leren kennen. Dankjewel lieve Lua!”

Nicole

“Paar coachingsgesprekken met Lua gehad wat me echt weer verder op weg geholpen heeft. Met haar professionele, respectvolle en liefdevolle manier van coachen heeft Lua mij inzichten gegeven om zelfstandig weer verder te kunnen. Ik voelde me echt gehoord en gezien en serieus genomen. In tegenstelling tot eerdere ervaringen bij anderen had ik echt het idee dat Lua weet en voelt wat je doormaakt. Daarbij werkt ze doelgericht, snel en effectief. Een paar sessies zijn doorgaans voldoende.Na afronding van mijn coachingsgesprekken tevens haar boek “soulmate” gelezen. Een aangrijpend verhaal over de ware liefde en het verlies daar weer van. Het verdriet, de onmacht, de innerlijke strijd het is allemaal voelbaar. Mij heeft dit schrijven enorm geraakt.”

Jolanda de Zeeuw

“Bedankt voor je coaching! Ik heb er zoveel van geleerd. Sinds die dag is mijn leven veranderd. Heel dankbaar dat ik jouw heb ontmoet. Je bent echt een heel lief en warm mens. Dikke knuffel en kus!”

Marije Keijzers

“Lua, een fantastisch mens. Warm, meelevend, betrouwbaar. Ze gaf mij handvatten en liet in mij kwartjes vallen. Ze kwam op het juiste moment !! Haar inspiratie zal mij verder doen (op)leven !!
Dank Lua, lieve schat !! xxxx Veel liefs”

Marian en Mark

Pin It on Pinterest