+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

Persoonlijke Coaching

Mijn naam is Lua Galega. Als life coach help ik jou om de antwoorden en tools te vinden die je gaan helpen om van je hoofd naar je hart te gaan. Dit resulteert uiteindelijk in dat je veel makkelijker situaties die niet fijn zijn in je leven, los kunt laten. Dus daadwerkelijk stoppen met piekeren zodat je met een rustig en zelfverzekerd gevoel in het leven staat. Coaching is geen therapie. Een coach gaat niet jouw hele verleden uitpluizen of een specifieke reden zien te vinden over het hoe en/of waarom jou bepaalde dingen zijn overkomen. Een coach begint in het hier en nu en vanaf dit punt neemt de coach je mee in stappen richting de toekomst. Het is een toekomstgericht proces dat je samen afloopt!

Hoe zorg ik als life coach hiervoor?

Door je bewustzijn over wat er zich daadwerkelijk afspeelt in jouw leven te vergroten. Jou de handvaten en tools te bieden die ervoor gaan zorgen dat je in het hier en nu andere keuzes zult gaan maken, die dan een daadwerkelijk verschil gaan brengen in de resultaten die je tot nu behaald hebt.

Opleidingen

Het volgen van de opleiding sociaal maatschappelijke dienstverlening heeft mij een mooie basis gegeven om mijn eigen onlineprogramma´s te kunnen ontwikkelen. Deze hebben als hoofddoel dat je in jouw leven je passie vindt en vanuit inspiratie jij je echt gaat richten op jouw wensen en dromen.

Op dit moment volg ik een opleiding bij het Hypnose Instituut Nederland, waar ik begeleid wordt door de meest waanzinnige Masters in hypnotherapie en daarnaast wordt ik ook 1 op 1 gecoached door Edwin Selij himself, eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland. Deze opleidingen en deze bijzondere mensen geven mij alle mogelijkheden die er zijn voor wat betreft het vak hypnotherapie, waardoor ik nog meer kan doen dat ik het allerliefste doe.

Jou helpen van je hoofd naar je hart te gaan zodat je echt grip op je denken krijgt!

 

Pin It on Pinterest