+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

Coaching Programma´s

EEN  PROGRAMMA WAARBIJ JE JOUW WARE PASSIE ONTDEKT EN JOUW EIGEN LEVEN MANIFESTEERT!

 

 

 

Wees bereid, verwacht een wonder en ontvang!

Iedereen heeft wel eens hulp nodig, op welk gebied dan ook. Daar is helemaal niks mis mee. Wanneer we een traumatisch verleden achter de rug hebben, of misschien nog middenin een heftig stukje leven zitten is het vaak des te moeilijker om het huidige leven weer op de rit te krijgen. Of zelfs maar weer te kunnen gaan geloven in dat het leven best leuk kan zijn!

Jouw verleden en jouw ervaringen in dat verleden zijn als het ware jouw gps-systeem dat je veelvuldig de verkeerde kant op leidt, simpelweg doordat het al lange tijd niet geüpdatet is!

 

Hoe bekend klinkt dit voor je:

 • Met lood in je schoenen elke nieuwe dag beginnen
 • Vermoeid je bed in gaan en nog vermoeider wakker worden
 • Het gevoel ervaren alles te proberen en steeds weer opnieuw te falen
 • Het gevoel dat je leven zwaar was, nog steeds is en altijd zal blijven
 • De vreugde van het leven niet meer voelen
 • Het gevoel te ervaren dat de hele wereld tegen je is en niemand je begrijpt           

 

Je bent het inmiddels zo beu, je hebt al zoveel geprobeerd en nog altijd lijkt niks te lukken en nog altijd ervaar je niet waar je zo naar verlangt. Al die jaren van steeds opnieuw ervoor gaan hebben je uiteindelijk uitgeput en je hebt je erbij neergelegd dat het leven nu eenmaal een strijd is en dat jij niet degene bent die behoort bij die kleine groep die het schijnbaar wel allemaal voor elkaar krijgt.

Ik begrijp hoe jij je voelt omdat ik datzelfde pad ook ben afgelopen. Ook mijn gps-systeem was verouderd en moest opnieuw geüpdatet worden.

Jaren lang heb ik in strijd geleefd. In strijd met mijzelf en met anderen. In strijd met het leven en niet begrijpend waarom het anderen allemaal wel lukte en ik alleen verdriet en frustratie ervoer. Niet begrijpend dat ondanks dat ik zo mijn best deed, ik op geen enkele wijze mijn doelen wist te behalen.

Heel soms was ik er bijna, ik kon het bijna proeven en dan ineens stuiterde het allemaal weer als een kaartenhuis in elkaar. Met als resultaat dat ik mijzelf afsloot en mijzelf neerlegde bij het feit dat mijn leven nu eenmaal was wat het was en nooit anders kon gaan zijn. Want, hoe hard ik ook mijn best deed, het lukte gewoon niet! 

Bedankt voor je coaching! Ik heb er zoveel van geleerd. Sinds die dag is mijn leven veranderd. Heel dankbaar dat ik jouw heb ontmoet. Je bent echt een heel lief en warm mens. Dikke knuffel en kus!
Marije Keijzers

 

 

 

Doorbraak

Ik was al ruim 10 jaar bezig met zelfontwikkeling door het lezen van de juiste boeken die mij hierbij konden helpen, het volgen van workshops, het kijken naar de juiste films en het luisteren naar muziek die een positieve invloed kon hebben op mijn leven.

Al deze dingen hielpen mij zeker. Het was een zeer belangrijk onderdeel in mijn leven dat ik nodig had om te komen waar ik vandaag ben.

Mijn doorbraak kwam in 2012. Ik realiseerde mij dat niks doen en het leven maar nemen zoals ik het dagelijks ervoer niet mijn doel in het leven mocht zijn. Ik realiseerde mij dat mijn geluk er wel mocht en kon zijn en dat ik dus zelf een andere draai aan mijn leven moest gaan geven.

Ik ontdekte één essentiële sleutel waarmee ik mijn leven kon transformeren maar voordat ik je daar meer over vertel, wil ik eerst met je stilstaan bij het volgende:

 

Je leven hoeft niet te zijn zoals het vandaag is wanneer jij vandaag besluit dat je dit niet langer wilt. We leven in een maatschappij waarin we elkaar heel snel een stempel opleggen. Een stempel die wij, zonder nadenken, accepteren en zo ook als excuus gebruiken om niet vanuit onze volle potentie ons leven te kunnen ervaren.

Te snel leggen we ons neer bij wat is en vergeten we wat kan zijn, omdat wij onszelf hebben overtuigd van het feit dat wat wij wensen niet mogelijk is. Voor we het weten ervaren wij het leven als een dagelijkse strijd die ons elke dag steeds weer een beetje meer leeg trekt.

Dus… wat is dan wél de oplossing om te kunnen leven vanuit je ware passie en jouw perfecte wereld te kunnen manifesteren?

 

Iedereen heeft een doel in zijn of haar leven en dat doel is om vreugde te ervaren, plezier te hebben en verrukking te voelen!

Denk aan een pasgeboren baby. Wanneer die overgaat naar het peuter zijn en bij alles wat hij doet zien wij het wonder van het leven, de vrijheid van het leven dat zichzelf ontwikkelt, de verwondering van het mogen zijn!

Zijn we vergeten dat wij ooit diezelfde baby en peuter zijn geweest? We gaan over in een conditionering die we mee hebben gekregen door onze opvoeding en door de maatschappij. We leren ons aan te passen en te gedragen volgens de huidige regels en raken steeds verder verwijderd van wie wij oorspronkelijk zijn en wat ons doel eigenlijk is.

 

Lua heeft mij op weg geholpen toen ik niet lekker in mijn vel zat en niet goed wist wat te doen. Ze heeft me handvatten gegeven waar ik iets mee kan.Heb je vragen..ze is er altijd toe bereid om uitleg te geven. En nu nog helpt ze met haar life vlog, in de groep “Van hoofd naar hart”gewoon met duidelijke uitleg,voorbeelden en met haar eigen ervaringen!! Echt een aanrader!!!! 

Ze is een ontzettend lieve vrouw,betrokken en altijd bereid om je te helpen op welke manier ook. Ik zie haar inmiddels als echte vriendin ondanks dat ik haar nog nooit ontmoet heb !!! 

 

Ans Rottger-Boonstra

 

Onze perceptie is alles. Wat wij waarnemen wordt onze werkelijkheid. Er zijn vele studies gedaan die hierop betrekking hebben. Ik wil met jullie een klein onderzoek delen dat heel duidelijk aangeeft wat kleine, kortstondige ervaringen in ons leven met ons doet.

 

Koffie, koud of warm?

“Een dame krijgt de opdracht om studenten te begeleiden naar een bepaalde verdieping. Waarom weet ze niet, maar haar opdracht is om de helft een warm kopje koffie te geven en de andere helft een kopje ijskoffie.

Eén voor één begeleidt ze de studenten naar de bovenste verdieping en ze vraagt ze om even het kopje vast te houden terwijl zij wat informatie opschrijft. De studenten houden dit maar een halve minuut vast en geven het erna weer terug. Vervolgens, bij aankomst op de volgende verdieping, wordt ze één voor één gevraagd wat ze van deze dame vonden die ze eventjes begeleid heeft.

Degenen die het warme kopje koffie hebben vastgehouden beschrijven haar als aardig, sociaal en een vrolijke dame. De studenten die het kopje ijskoffie hebben vastgehouden beschrijven dezelfde dame als precies het tegenovergestelde!”

Een simpel sociaal onderzoekje dat heel duidelijk laat zien hoe intens onze wijze van het leven, de mensen in ons leven en alles eromheen ervaren wordt.

De wijze waarop jij je leven ervaart hang samen met jouw eigen perceptie. Het is gerelateerd aan wat je denkt dat je moet doen en waar je aan moet voldoen om te functioneren als een volwaardig lid van deze maatschappij.

Het staat gelijk aan jouw gps-systeem, dat ooit ingesteld is op een bepaalde wijze om je naar je uiteindelijke doel te leiden, maar waar nooit meer naar gekeken is. Waar nooit over nagedacht is, is of het nog wel naar behoren functioneert, of de gegevens nog wel correct en up-to-date zijn, aangezien er veel nieuwe wegen ontwikkeld zijn.

Vroegere ervaringen hebben je een bepaalde kijk op het leven gegeven en bovenal hebben ze je het gevoel gegeven dat het zo is en niet anders!

Ik weet nu beter en heb zelf nu de ervaring dat bij het updaten van je gps-systeem je automatisch je leven update en met een schone lei weer verder kunt. Iedereen heeft het recht om het leven vreugdig te ervaren, zodat je vanuit je innerlijke kracht je eigen werkelijkheid kunt manifesteren!

Mijn kijk op mijn leven was simpelweg dat welke dromen ik ook had, ik deze nooit zou kunnen verwezenlijken omdat ik alle stempels die de maatschappij bedacht had mijzelf op had laten leggen.

 

Mijn persoonlijke opgelegde stempels;

 • Mijn ervaringen als kind, het leven met allerlei vormen van misbruik:Gebroken en beschadigd.
 • Mijn ervaringen als jongvolwassene, niemand die echt wilde horen of zien wat ik probeerde te zeggen: Opstandige puber met een gedragsstoornis.
 • Mijn ervaringen als volwassene, een huwelijk gevuld met agressie: Slachtoffer van huiselijk geweld.
 • Mijn ervaringen toen ik chronisch ziek werd gaf mij de officiële en ultieme stempel: Afgekeurd!

 

Al deze ervaringen, al deze opgelegde stempels hadden mij kunnen leiden naar een leven zonder enig vooruitzicht, een leven zonder voorspoed. De woorden plezier en vreugde hadden hier zeker geen plek meer.

Toch is dit niet wat er gebeurd is, al leek het ogenschijnlijk wel die kant op te gaan. Nu weet ik dat het mijn ultieme recht is om vreugde en plezier te mogen ervaren in dit leven!

 

Als IK dit kan doen en hierdoor de meest bijzondere resultaten en mooiste ervaringen mag meemaken in mijn leven dan is dit zonder twijfel ook zeer zeker absoluut mogelijk voor JOU!

 

 

 

Lua is echt een geweldige vrouw! Ze staat altijd voor je klaar om de juiste inzichten en adviezen te geven, het is zeer verhelderend! Haar boodschappen zijn altijd heel praktisch waar je mee aan de slag kunt. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik jou heb leren kennen. Dankjewel lieve Lua! 

 

Nicole

 

Resultaten na deelname “Wordt de architect van jouw leven!” programma:

 • Bewust worden van wat je passies zijn
 • Je dromen vinden en deze manifesteren
 • Je veilig voelen
 • Balans vinden in jezelf en je leven
 • Je kwetsbaar op durven stellen 
 • Je nooit meer slachtoffer voelen
 • Vanuit je innerlijk kracht leven
 • Elke dag vol energie en enthousiasme ingaan
 • Leven in het hier en nu in vreugde
 • Dagelijks ervaren dat het leven leuk is!

 

 

 

Ik heb Lua leren kennen als een wijze, meelevende en lieve vrouw. Mede dankzij haar coaching liet zij mij terugkomen naar de kern. Door haar steun en vertrouwen kreeg ik kracht om door te zetten.Haar boek Soulmate heeft mij geleerd dat wat er ook gebeurt in het leven, liefde altijd zal voortbestaan. Hoezeer wij onze overleden dierbaren ook missen, de liefde voor hen overwint alles. Liefde is ook loslaten. Elke dag is de moeite waard om van te genieten!

 

Oona Göbel

 

 

Mijn doel is heel erg simpel

Ik wil jou de inzichten en tools geven om dit alles te verwezenlijken. In het hele proces loop ik met je mee. Ik zal je motiveren, inspireren en stimuleren, zodat je aan het einde van dit programma jouw gps-systeem eens en voor altijd geüpdatet hebt en op deze wijze jouw doelbewuste en gekozen weg kunt vervolgen.

 

 

Je neemt al deel aan dit bijzondere programma voor maar €97,-

 

 • Een unieke cursus voor de duur van 5 weken.
 • Je kunt na aanmelding meteen aan de slag.
 • Wekelijks thuisstudiematerialen die via de mail worden toegestuurd
 • Inclusief video en audiomateriaal

 

Bestellen

 

 

 

 

 

VIP COACHING PROGRAMMA

 

Voorgaande cursus bied je de nodige basis inzichten die voor jou nodig zijn, om eindelijk plaats te kunnen gaan nemen achter je tekentafel en een begin te gaan maken aan het ontwerpen van jouw eigen leven! Lijkt jou dit helemaal te gek maar heb je toch de behoefte aan extra coaching van mij? Dat kan!

Dan heb je mogelijkheid om het VIP programma te volgen t.w.v. 997,-. Aanzienlijk uitgebreider programma én je gaat dan onder anderen ook nog eens een VIP-dag met mij doorbrengen als jouw persoonlijke coach! Samen gaan we dan echt knallen!

 

AANMELDEN VIP PROGRAMMA

Coachingsgesprekken met Lua gehad wat me echt weer verder op weg geholpen heeft. Met haar professionele, respectvolle en liefdevolle manier van coachen heeft Lua mij inzichten gegeven om zelfstandig weer verder te kunnen. Ik voelde me echt gehoord en gezien en serieus genomen. In tegenstelling tot eerdere ervaringen bij anderen had ik echt het idee dat Lua weet en voelt wat je doormaakt. Daarbij werkt ze doelgericht, snel en effectief. Een paar sessies zijn doorgaans voldoende.Na afronding van mijn coachingsgesprekken tevens haar boek “soulmate” gelezen. Een aangrijpend verhaal over de ware liefde en het verlies daar weer van. Het verdriet, de onmacht, de innerlijke strijd het is allemaal voelbaar. Mij heeft dit schrijven enorm geraakt.

Jolanda de Zeeuw

 

De keuze is helder en jouw volgende stap heel simpel!

Als jij herkenning vindt in mijn woorden en je bent van mening dat één van deze twee programma´s heel goed bij jou kan passen, dan is het voor jou essentieel dat je actie onderneemt. Alleen jij kunt dit beslissen en doen. Zonder handeling is er gewoon géén verandering! 

 

Neem contact met mij op over de mogelijkheden

 

Een lieve groet, Lua 

 

 

 

 

© 2017 Lua Galega | life coach | alle rechten voorbehouden 

Disclaimer: De “Krijg grip op je denken!” programma´s zijn erop gericht je handvatten aan te reiken hoe jij tijdens en indien nodig ná de programma´s een intense transformatie van je innerlijke wereld kan bewerkstelligen. Ik ben geen dokter of medisch specialist. Niets in dit programma is een garantie dat jij de door jouw gewenste resultaten behaalt. Ik kan je alleen waarheidsgetrouw mijn resultaten vertellen en resultaten die andere deelnemers hebben gehaald en je mijn toegewijde aandacht geven jou het mogelijk te maken het hoogst mogelijke voor jezelf te realiseren. Bovenal: je bent de krachtige schepper van jouw werkelijkheid en de resultaten die voor jou zijn weggelegd, zijn helemaal aan jou te realiseren en staan of vallen met jouw toegewijd zijn.

Pin It on Pinterest