+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl
KINDERPSYCHOLOGIE & KINDERHYPNOTHERAPIE

    Een verrijking door combinatie – kinderontwikkeling & welzijn

kinderpsychologie

Kinderpsychologie richt zich op het begrijpen en bestuderen van de ontwikkeling, het gedrag en de gedachten van kinderen. Kinderpsychologen onderzoeken hoe kinderen denken, leren, communiceren en omgaan met anderen. Ze kunnen kinderen helpen bij problemen zoals emotionele en gedragsproblemen, ontwikkelingsstoornissen, gezins- en relationele problemen, traumatische ervaringen en leer- en schoolgerelateerde problemen. Kinderpsychologen spelen een belangrijke rol bij het bevorderen van het welzijn en de gezonde ontwikkeling van kinderen.

krachtig samenspel!

De combinatie van kinderpsychologie en hypnotherapie brengt twee verschillende werelden samen, maar vormt een perfecte synergie. Kinderpsychologie richt zich op het begrijpen van de ontwikkeling en het welzijn van kinderen, terwijl hypnotherapie zich richt op het onderbewuste en de verbeeldingskracht van kinderen. Samen bieden ze een holistische aanpak die diep inzicht en transformatie mogelijk maakt. Door de unieke aspecten van beide benaderingen te combineren, ontstaat er een krachtig instrument om kinderen te ondersteunen bij hun groei, het verwerken van trauma, het ontwikkelen van gezonde gedragspatronen en het bevorderen van hun algehele welzijn.

Evenwicht & harmonie

Het werken met kinderen gaat hand in hand met het ondersteunen en begeleiden van het gehele gezin, ongeacht de samenstelling. Ik geloof in een holistische benadering waarbij ik niet alleen de individuele uitdagingen van het kind aanpak, maar ook aandacht besteed aan de dynamiek en interacties binnen het gezinssysteem.

Samenwerken met ouders en andere gezinsleden is essentieel om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren. Door open communicatie en begrip kunnen we de behoeften en doelen van het hele gezin in kaart brengen en gezamenlijk werken aan positieve veranderingen.

i

ME, MYSELF AND i...

De Feniks; mijn symbolische herstelverhaal

De Feniks; mijn symbolische herstelverhaal

De feniks is een mythische vogel uit verschillende oude culturen, zoals de Egyptische, Griekse, Chinese en Arabische mythologie. Het staat symbool voor vernieuwing, transformatie en wedergeboorte, en vertegenwoordigt hoop, moed en veerkracht. De feniks is een...

Ik heb stress!

Ik heb stress!

Stress wordt steeds vaker gezien als een feit, een ding, een aandoening die er is, maar stress is doodgewoon iets wat wij als mensen zelf creëren. Er is ook zeker niks natuurlijks aan, het zit niet in ons systeem, we dragen echt geen stress-bacterie of iets...

Pin It on Pinterest