+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

Vanaf het moment dat je hier op aarde bent begint jouw unieke avontuur!

Soms is het avontuur leuk en spannend en vol leuke uitdagingen, en dan soms is het juist heftig , zwaar en verdrietig.

Maar hoe dan ook: het is jouw avontuur!

Je gaat zelfs misschien als kind al door diepe dalen en weet niet hoe hier doorheen te komen. Je overleeft en bent dan voor je het weet de volwassene. Degene die het alleen moet gaan doen, een rugzak gevuld met lasten zoals misschien; verdriet, boosheid, schuldgevoelens, haat en zoveel meer ellende, genaamd het verleden.

Dat wat je al die tijd hebt mee gedragen daar wordt nu van gezegd laat maar los, het verleden doet er niet meer toe! Maar is dat wel zo?

Je vergeet vanaf het moment dat jij jouw eerste hap lucht neemt wie je bent. Je herinnert je niet meer wie je bent, je bent het vergeten.

Alles dat zich in je leven afspeelt neemt alle plek in, alles dat je was wordt vergeten en jij ontwikkelt jezelf tot het product van de som van alle verwachtingen die in je schoot zijn geworpen.

Het verleden doet er heel veel toe, alleen niet op de manier waarop velen dit met zich meedragen. Nare herinneringen die zich in de loop der tijd hebben opgestapeld zijn er hoe dan ook.

Loop er niet van weg, ze zullen je alleen maar achtervolgen.
Maar stop met ze mee te dragen alsof het een kostbaar bezit is dat je niet achter kunt laten.

Je leven is een boek, jouw boek, en het eind is nog niet zichtbaar. Al die pagina´s zijn nog helemaal blanco.

Wanneer jouw wens is om je boek een ander verhaallijn te gaan geven, stop dan met het terugbladeren en vul de bladzijden die komen met dat wat je wel wilt.

Jouw leven is van jou om ermee te doen wat jij wilt. Het is echt helemaal aan jou!

Pin It on Pinterest