+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl
INES SIMPSON EN SP ONLINE

 

 

 

WIE IS INES SIMPSON?

Zij heeft ontdekt dat dankzij het bereiken van een zeer diepe hypnose (de Esdaile staat), de cliënt een fenomenale, krachtige en innerlijke verandering tot stand kan brengen.

De Esdaile staat werd vroeger alleen gebruikt voor natuurlijke verdoving. Deze staat kon toen niet voor therapie gebruikt worden omdat mensen liever niet willen communiceren wanneer ze in deze zeer fijne staat zijn. Ines ontdekte hoe je wel  kunt communiceren in deze diepste staten van hypnose. Ze ontving hiervoor de internationale ISO 9001 gecertificeerde Pioneer Award 2014 in Zurich.

Met dit protocol  verloopt de communicatie voornamelijk via vingersignalen en wordt een “probleem” op holistisch niveau opgelost. Holistisch wil zeggen: op mentaal-, emotioneel-, lichamelijk- en zelfs spiritueel niveau. 

Er worden ook geen suggesties gegeven. Jouw onderbewuste of hoger bewustzijn heeft alle mogelijkheden in handen om het probleem los te laten. En door geen inmenging van de therapeut wordt precies daaraan gewerkt wat nodig is en niet wat de therapeut eventueel denkt dat nodig is.

sp online

 

Ik had nooit gedacht dat ik ooit online zou werken als hypnotherapeut. Toen we te maken kregen met het COVID-19 moesten de deuren van de praktijk voor onbepaalde tijd dicht en moest mijn werk stoppen. In die tijd keek ik ernaar uit een mooie opleiding te gaan doen in Engeland, Het Simpson Protocol, gegeven door niemand anders dan Ines Simpson zelf. Maar helaas, ook dat ging niet meer door, want reizen was niet meer mogelijk!

Ines is keihard aan de slag gegaan om haar opleiding, haar werk en zo ook de hulp aan cliënten toch aan te kunnen bieden online. Ik ga niet ontkennen dat ik ontzettend sceptisch was, maar dat was heel snel over.

Niet alleen was de opleiding online fenomenaal, maar zo ook de nieuwe werkwijze opende vele deuren, voor zowel mij als mijn cliënten.

Tot mijn grote verbazing geven nu zelfs cliënten aan, die eerder al in de praktijk zijn geweest dat deze wijze nog veel prettiger is. Ze zitten in hun eigen veilige omgeving, voor sommigen was de reistijd soms meer dan een uur, en ook dat is er niet meer. En zo ook, hun ervaring met SP is nog intenser dan alles wat ik al eerder heb mogen doen voor ze.

Tja, wat kan ik zeggen? Ik ben blij verrast en ontzettende dankbaar dat ik én weer aan het werk kan zijn én nu met het SP kan werken zodat ik nog beter en nog veel meer kan betekenen voor de ander!

v

welke mogelijkheden zijn er met het simpson protocol?

 De cliënt als surrogaat:

Hier gebruik je de ene persoon als een manier om met een andere te communiceren. Bijvoorbeeld een ouder voor een kind. Kan op afstand of lokaal zijn. 

Omdat ook dieren een verstand hebben, wordt het ook gebruikt als een manier om een ​​eigenaar met hun huisdier te verbinden en eventuele (gedrags) problemen op te lossen. 

SP Pro-Health-programma:

Toegang geven tot belangrijke delen van het fysieke lichaam en bepaalde aspecten die de lichamelijke gezondheid in stand houden (klieren, darmflora, geheugencentra enz.) Tot rust laten komen en vernieuwen. Een beter gezondheidssjabloon opzetten dan het lichaam zich wellicht bewust is. Werken aan gezondheid vanuit de kern.

SP Geavanceerde Zelfhypnose:

De Geavanceerde Zelfhypnose stelt je in staat om met je eigen onderbewuste of Superbewustzijn te communiceren en helpt je erbij om helemaal zelf je eigen veranderwerk te laten doen.

 

Pin It on Pinterest