+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl
HYPNOTHERAPIE

De enige en échte effectieve manier om in contact te komen met je onbewuste en op een verbluffende en snelle wijze levensveranderende resultaten te laten plaatsvinden!

DENK EENS OVER HET VOLGENDE NA:

Hoeveel denk je dat je in het dagelijks leven bewust doet?

Waarschijnlijk denk je dat je het meeste met je bewuste doet maar het overgrote deel doe je simpelweg geheel onbewust. 11,2 miljoen bits komt er binnen aan informatie op je af. Iedere seconde! Dat zijn een paar dikke boeken per seconde aan informatie!

 

 Weet je hoeveel je daar bewust van verwerkt? Slechts 12 letters aldus Ab Dijksterhuis, hoogleraar aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Dat is dus bijna niks! Dat is 0,004 %

Wanneer je iets wilt bereiken of iets doen, dan kun je dat wel willen maar je onbewuste is de BAAS!

“Edwin Selij”

WAT IS HYPNOSE WEL?

 • Openstaan voor suggesties
 • Intens ontspannend.
 • Verhelderend
 • Contact met het onbewuste
 • Alsof je uren hebt geslapen
 • Simpelweg fantastisch!
WAT IS HYPNOSE NIET?

 • Het verliezen van controle
 • Helemaal weg zijn
 • Hocus Pocus
 • Dingen tegen je wil in doen
 • Zweverig
 • Slapen
Hypnotherapie IS:

 • Openstaan voor suggesties
 • Intens ontspannend.
 • Verhelderend
 • Contact met het onbewuste
 • Alsof je uren hebt geslapen
 • Simpelweg fantastisch!

         Waar kan hypnose levens veranderend in zijn?

  ONZEKERHEID

  ONZEKERHEID

  Gebrek aan zelfvertrouwen is een steeds groter wordend probleem. Dagelijks wordt van ons verwacht dat we keuzes maken. Niet voor niets piekeren veel mensen er fanatiek op los. Een energievreter van de eerste orde en lost zelden iets op.

  Zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld, dit is mogelijk door hypnose. Er ontstaat hierdoor een transformatie waardoor je positiever en vrijer door het leven gaat.

  ANGSTEN EN FOBIEËN

  ANGSTEN EN FOBIEËN

  Veel mensen hebben last hebben van irreële angsten. Het ervaren van intense angsten in situaties waar deze belangrijke emotie totaal niet nodig is kan iemand ontzettend belemmeren en beperken in het dagelijks leven. Deze angsten zijn op te lossen met hypnose.

  Je kunt hierbij onder anderen denken aan: hoogtevrees, claustrofobie, arachnofobie (angst voor spinnen), angst voor de tandarts enz

  SLAAPPROBLEMEN

  SLAAPPROBLEMEN

  Iedereen heeft wel eens last van een slechte nachtrust, maar van echte slaapproblemen spreek je pas wanneer die slechte nachtrust een invloed heeft op je dagelijkse leven.

  Slaap je dagenlang nauwelijks en ben je overdag te moe om de ene voet voor de andere te zetten, dan doe je er goed aan hulp te zoeken.

  Hypnose is een uitstekende manier om je slaapproblemen aan te pakken.

  PIJN

  PIJN

  Pijn kan een signaal zijn van je lichaam die duidelijk aangeeft dat er iets niet goed is.

  Wanneer je dit ervaart is mijn advies als eerste altijd een deskundige te raadplegen, of te wel een arts!

  Hypnose kan je helpen met het bestrijden of verzachten van pijn. Maar neem deze stap nooit voor je goed hebt overlegt met een arts of op advies van een arts wordt doorverwezen.

  EXAMENVREES

  EXAMENVREES

  Hypnose is uitermate geschikt om te werken aan bijvoorbeeld focus en concentratie vermogen, het wegnemen van onzekerheid, de kracht en energie vinden op de juiste momenten, ontspanning en goed slapen.

  Niet alleen sporters plukken hier de vruchten van, maar zo ook mensen die problemen hebben met een autorijles en het examen of een schoolexamen.

  STOPPEN MET ROKEN

  STOPPEN MET ROKEN

  Stoppen met roken met hypnose. In twee sessies definitief van het roken afkomen, zonder enig probleem. Wie wil dat nou niet? Uiteraard probeer je het eerst op eigen kracht. En sommigen lukt dat ook! Maar bij velen lukt dat helaas niet. En wie krijgt dan de schuld? Inderdaad,   “de verslaving”. Maar roken is helemaal geen verslaving, het is gewoon gedrag. En gedrag kun je aanpassen met hypnose. Zo simpel is het.

  WERKWIJZE LUA GALEGA

  Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij het Hypnose Instituut Nederland. Ik ben een gecertificeerde hypnotherapeut en kinderhypnose therapeut.

  In mijn praktijk werk ik, indien nodig en in overleg met de cliënt, met de producten van Q Sciences als ondersteuning. 

  Mijn ervaring is dat wanneer je zowel het emotionele, geestelijke en het lichamelijke tegelijktertijd aanpakt je ook  een beter en blijvend resultaat bereikt!

   

  – Lua Galega

  INTAKE GESPREK

  Voorafgaand aan een behandeltraject is er altijd eerst telefonisch contact.

  Dit telefonisch contact is belangrijk zowel voor jou als voor mij, om duidelijkheid te krijgen wat jou belemmert en wat jij op wilt lossen en zo ook natuurlijk of ik je daarbij kan helpen.

  Komen wij samen tot die conclusie dan maken we een afspraak voor een uitgebreidere intake op mijn praktijklocatie. Ik zal dan ook aangeven hoelang het traject kan gaan zijn dat we af gaan lopen.

  ​De tijdsduur van de sessies is willekeurig en afhankelijk van het probleem en het vinden van de oplossing. Dit laatste is dan ook het belangrijkste.

  ENKELE SESSIE

  Soms is een enkele sessie van toepassing of blijkt dat het na twee sessies afgerond kan worden.

  ​De ervaringen leert dat de meeste mensen zich direct al een stuk prettiger en vrolijker voelen. Soms zijn er dan bepaalde problemen die dan al snel zijn getransformeerd en dat is  simpelweg fantastisch!

  Wanneer dat het geval is en er hoeft geen 2e of 3e sessie plaats te vinden dan worden er natuurlijk maar één of twee sessies in rekening gebracht.

  BASIS TRAJECT

  Tijdens de eerste sessie gaan we eerst nader in op de problematiek en zullen we beginnen met een inleidende hypnose. Afhankelijk van hoe diep je in hypnose gaat kan eventueel direct met het ‘echte werk’ begonnen worden.

  In de tweede sessie bespreken we welke veranderingen er al hebben plaats gevonden. Afhankelijk van hoe de eerste sessie verlopen is kunnen we met het echte werk beginnen of doen we nog wat ‘nawerk’.

  Bij de derde sessie evalueren we het traject en gaan we het afronden. We zorgen ervoor dat alle ‘restjes’ die nog losgelaten moesten worden vanzelf verdwijnen.

   

  procent gebruik van het BEWUSTe

  PROCENT Effectiviteit hypnotherapie

  PROCENT GEBRUIK VAN HET onBEWUSTE

  PROCENT hypnotherapie is veilig

  Nieuwsbrief

  Ontvang maximaal 2 mailtjes per maand met informatieve tips, diensten en leuke aanbiedingen!

  Lua Galega geeft geen medisch advies en vervangt geen medische behandeling. De cliënt dient zelf contact op te nemen met zijn arts, psychiater, specialist of andere hulpverlener over het aangaan van een traject. Zo ook mag ik ook geen medische claims doen ten behoeve van de Q Sciences producten Bij twijfel over het gebruik van de Q Sciences producten, raad ik altijd aan dit met uw (huis)arts te bespreken.

  Pin It on Pinterest