+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl
HYPNOTHERAPIE

De enige en échte effectieve manier om in contact te komen met je onbewuste en op een verbluffende en snelle wijze levensveranderende resultaten te laten plaatsvinden!

DENK EENS OVER HET VOLGENDE NA:

Hoeveel denk je dat je in het dagelijks leven bewust doet?

Waarschijnlijk denk je dat je het meeste met je bewuste doet maar het overgrote deel doe je simpelweg geheel onbewust. 11,2 miljoen bits komt er binnen aan informatie op je af. Iedere seconde! Dat zijn een paar dikke boeken per seconde aan informatie!

 

 Weet je hoeveel je daar bewust van verwerkt? Slechts 12 letters aldus Ab Dijksterhuis, hoogleraar aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Dat is dus bijna niks! Dat is 0,004 %

Wanneer je iets wilt bereiken of iets doen, dan kun je dat wel willen maar je onbewuste is de BAAS!

“Edwin Selij”

WAT IS HYPNOSE WEL?

 • Openstaan voor suggesties
 • Intens ontspannend.
 • Verhelderend
 • Contact met het onbewuste
 • Alsof je uren hebt geslapen
 • Simpelweg fantastisch!
WAT IS HYPNOSE NIET?

 • Het verliezen van controle
 • Helemaal weg zijn
 • Hocus Pocus
 • Dingen tegen je wil in doen
 • Zweverig
 • Slapen
Hypnotherapie IS:

 • Openstaan voor suggesties
 • Intens ontspannend.
 • Verhelderend
 • Contact met het onbewuste
 • Alsof je uren hebt geslapen
 • Simpelweg fantastisch!

lua galega –  Hypnotherapie & Coaching werkt vanaf nu met het simpson protocol online

wat is HET SIMPSON PROTOCOL ONLINE

Met het Simpson Protocol doe je zelf het innerlijke werk en de hypnotherapeut begeleid het proces om het probleem op te lossen, wat het ook mag zijn. Dit haalt het bewuste en oordelende brein van de hypnotherapeut uit het proces. Zo kan er opgelost wordt wat er opgelost mag worden, op de juiste tijd en op de meest juiste manier. Dit specifieke probleem wordt compleet opgelost doordat alles wat met dat probleem verbonden is, meegenomen wordt in het proces. Lees meer… 

  

Ik had nooit gedacht dat ik ooit online zou werken als hypnotherapeut. Toen we te maken kregen met het COVID-19 moesten de deuren van de praktijk voor onbepaalde tijd dicht en moest mijn werk stoppen. In die tijd keek ik ernaar uit een mooie opleiding te gaan doen in Engeland, Het Simpson Protocol, gegeven door niemand anders dan Ines Simpson zelf. Lees meer…

 

Stel je voor dat je even heerlijk kunt zitten in je eigen comfortabele stoel of een andere fijne in een omgeving waar jij je ook echt ontspannen en veilig voelt.  Online sessies kunnen op elke plek plaatsvinden. Geen reistijd kwijt want je hoeft er de deur niet voor uit en dus ook geen reiskosten meer. Door dat dit ertussen uit valt is het ook makkelijker in te plannen. Effectiviteit van de sessies zijn even krachtig en zelfs krachtiger omdat ik werk met het Simpson Protocol.

Een goede internet verbinding. Eventueel een koptelefoon zodat je mij goed kunt verstaan en natuurlijk een microfoon zodat ik jou kan verstaan.

Ook al ben je in je eigen vertrouwde omgeving, zorg er wel voor dat je ongeveer twee uurtjes even helemaal voor jezelf hebt in een rustige afgesloten ruimte waar je niet wordt gestoord.

  

WAT ZIJN DE EERSTE STAPPEN WANNEER JE WILT STARTEN?

Voorafgaand aan een behandeltraject is er altijd eerst telefonisch contact. Dit telefonisch contact is belangrijk zowel voor jou als voor mij, om duidelijkheid te krijgen wat jou belemmert en wat jij op wilt lossen en zo ook natuurlijk of ik je daarbij kan helpen. Komen wij samen tot die conclusie dan maken we een afspraak. 

Ik werk met het Simpson Protocol, dat is een proces waarmee het bewustzijn van de cliënt zich kan ontspannen en een stap opzij kan zetten, zodat het Superbewustzijn vrij en volledig kan werken – ten voordele van het optimale resultaat van de cliënt. Dit haalt het bewuste denken/mening van de hypnotherapeut uit de situatie en stelt de eigen mentale middelen van de cliënt in staat de evaluatie en het veranderingswerk van binnenuit te doen. Dit is een veel zuiverdere methode om een ​​nauwkeurige en correcte wijziging te bewerkstelligen voor het specifieke probleem bij elke cliënt. Het is dan ook zeer cliëntgericht, wat de cliënt automatisch veel meer mogelijkheden geeft.

Ik werk uitsluitend met de nieuwe methode van 2020 van het Simpson Protocol. Dat houdt in dat alle benodigde sessies online zullen zijn.   Wat heb je minimaal nodig hebt om jouw sessies zo succesvol mogelijk te laten verlopen:

1. Je hebt nodig een stabiele internetverbinding. 

2. Je hebt nodig een werkende webcam en luidspreker en microfoon. 

3. We maken gebruik van Zoom. Je krijgt hiervoor een persoonlijke link met wachtwoord zodat je privacy beschermd is

 

Klik hier voor meer informatie over het Simpson Protocol

 

WAAR KAN HYPNOTHERAPIE LEVENSVERANDEREND IN ZIJN?

ONZEKERHEID

ONZEKERHEID

Gebrek aan zelfvertrouwen is een steeds groter wordend probleem. Dagelijks wordt van ons verwacht dat we keuzes maken. Niet voor niets piekeren veel mensen er fanatiek op los. Een energievreter van de eerste orde en lost zelden iets op.

Zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld, dit is mogelijk door hypnose. Er ontstaat hierdoor een transformatie waardoor je positiever en vrijer door het leven gaat.

ANGSTEN EN FOBIEËN

ANGSTEN EN FOBIEËN

Veel mensen hebben last hebben van irreële angsten. Het ervaren van intense angsten in situaties waar deze belangrijke emotie totaal niet nodig is kan iemand ontzettend belemmeren en beperken in het dagelijks leven. Deze angsten zijn op te lossen met hypnose.

Je kunt hierbij onder anderen denken aan: hoogtevrees, claustrofobie, arachnofobie (angst voor spinnen), angst voor de tandarts enz

SLAAPPROBLEMEN

SLAAPPROBLEMEN

Iedereen heeft wel eens last van een slechte nachtrust, maar van echte slaapproblemen spreek je pas wanneer die slechte nachtrust een invloed heeft op je dagelijkse leven.

Slaap je dagenlang nauwelijks en ben je overdag te moe om de ene voet voor de andere te zetten, dan doe je er goed aan hulp te zoeken.

Hypnose is een uitstekende manier om je slaapproblemen aan te pakken.

PIJN

PIJN

Pijn kan een signaal zijn van je lichaam die duidelijk aangeeft dat er iets niet goed is.

Wanneer je dit ervaart is mijn advies als eerste altijd een deskundige te raadplegen, of te wel een arts!

Hypnose kan je helpen met het bestrijden of verzachten van pijn. Maar neem deze stap nooit voor je goed hebt overlegt met een arts of op advies van een arts wordt doorverwezen.

EXAMENVREES

EXAMENVREES

Hypnose is uitermate geschikt om te werken aan bijvoorbeeld focus en concentratie vermogen, het wegnemen van onzekerheid, de kracht en energie vinden op de juiste momenten, ontspanning en goed slapen.

Niet alleen sporters plukken hier de vruchten van, maar zo ook mensen die problemen hebben met een autorijles en het examen of een schoolexamen.

STOPPEN MET ROKEN

STOPPEN MET ROKEN

Stoppen met roken met hypnose. In twee sessies definitief van het roken afkomen, zonder enig probleem. Wie wil dat nou niet? Uiteraard probeer je het eerst op eigen kracht. En sommigen lukt dat ook! Maar bij velen lukt dat helaas niet. En wie krijgt dan de schuld? Inderdaad,   “de verslaving”. Maar roken is helemaal geen verslaving, het is gewoon gedrag. En gedrag kun je aanpassen met hypnose. Zo simpel is het.

WERKWIJZE LUA GALEGA

Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij het Hypnose Instituut Nederland. Ik ben een gecertificeerde hypnotherapeut en kinderhypnose therapeut.

Mijn ervaring is dat wanneer je zowel het emotionele, geestelijke en het lichamelijke tegelijktertijd aanpakt je ook  een beter en blijvend resultaat bereikt!

 

– Lua Galega

procent gebruik van het BEWUSTe

PROCENT Effectiviteit hypnotherapie

PROCENT GEBRUIK VAN HET onBEWUSTE

PROCENT hypn0therapie is veilig

Lua Galega geeft geen medisch advies en vervangt geen medische behandeling. De cliënt dient zelf contact op te nemen met zijn arts, psychiater, specialist of andere hulpverlener over het aangaan van een traject. 

Pin It on Pinterest