+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

Het leven is één groot avontuur! Een leuk avontuur, soms ook een moeilijk en spannend avontuur, dan soms weer een verdrietig avontuur. Maar welk avontuur je ook meemaakt, laat het nooit aan je voorbijgaan door er niet aan te willen deelnemen.

Hoe moeilijk soms dingen kunnen zijn, ga er dwars doorheen, voel alle emoties die erbij horen. Negeer ze niet, ze zijn er niet voor niks. Wees niet bang voor het leven en wees niet bang om te leven!

Ga niet aan de zijlijn staan wachten tot alles waar je naar verlangt een keer naar je toe komt. Het enige dat je daarmee zult bereiken is dat het leven aan je voorbij gaat en aan het einde van de rit het enige dat overblijft zal zijn, spijt. Spijt van de dingen die je nooit hebt gedaan.

Overtuig jezelf van wat je werkelijk wilt halen uit je leven en doe het dan ook. Laat je niet tegenhouden door angsten. Angsten zoals het niet durven nemen van risico´s, want misschien wordt je wel gekwetst of misschien lukt het wel niet en heb je gefaald. Of misschien vinden anderen het wel heel raar als je doet wat je eigenlijk echt wilt doen.

Angst bevriest je en houd jou ver van het leven dat je wilt leven, dat voor jou bedoeld is.
Wees niet bang om gekwetst te worden, je kunt namelijk niet gekwetst worden als je dicht bij jezelf blijft en trots bent op wie je bent en wat je doet.
Wees niet bang om te falen, dat kan namelijk helemaal niet. Je kunt alleen leren van wat er niet gelukt is zoals je gehoopt had, waardoor je het de volgende keer op een andere wijze kan doen.

Wanneer anderen vinden dat je raar bent of doet, besef dat dit niks zegt over jou, dit zegt alleen maar dat de ander het niet begrijpt. Je hoeft ze ook niet overtuigen, respecteer dat een ander zijn eigen wijze heeft van denken en kijken naar het leven en ga verder met uniek zijn en jouw leven leiden zoals jij dat wilt.

Jouw leven is echt van jou! Dus, leef het volop zodat je aan het einde van de rit terug kunt kijken met één grote glimlach en een gelukkig gevoel, wetende dat je er alles uitgehaald hebt dat eruit te halen viel…

Liefs, Lua

 

Pin It on Pinterest