+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

gewichtsbeheersing met de viridi-methode

Nooit meer diëten!

Persoonlijk op maat gemaakt programma


Persoonlijk begeleidings- traject (duur van 6 maanden )

Denk eens over het volgende na…

HOEVEEL DENK JE DAT JE IN HET DAGELIJKS LEVEN BEWUST DOET?

 

Waarschijnlijk denk je dat je het meeste met je bewuste doet maar het overgrote deel doe je simpelweg geheel onbewust. 11,2 miljoen bits komt er binnen aan informatie. Iedere seconde!

Dat zijn een paar dikke boeken per seconde aan informatie!

Weet je hoeveel je daar bewust van verwerkt? Slechts 12 letters aldus Ab Dijksterhuis, hoogleraar aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Dat is dus bijna niks! Dat is 0,004 %

Wanneer je iets wilt bereiken of iets doen, dan kun je dat wel willen maar je onbewuste is de BAAS!

“Edwin Selij”

Belangrijk is dus echt om te begrijpen hoe krachtig het onbewuste werkt! Jouw onbewuste werkt vanuit beelden en emoties. Voor jouw onbewuste maakt het dus ook niet uit, of het waarheid is of niet! Denk maar eens aan hoe je kunt reageren op een spannende film! Voor jouw onbewuste is het waarheid!

Het is puur en enkel jouw bewustzijn die werkt vanuit logica, die wil wél de redenen weten, maar jouw onbewuste niet.

Laten we er voor het gemak vanuit gaan dat 5% je bewuste is en je onbewuste 95%.

Jij kunt wel met die 5% constant opboksen tegen die 95% en al die diëten gaan volgen, maar dat werkt dus gewoon niet. Die 95% is vele malen sterker. Vandaar dat inderdaad het slagingspercentage van een dieet, slechts 5% blijkt te zijn.

Maar…. wat doen wij dan? Met hypnose resetten we als het ware het oude programma en brengen we een nieuw beeld in jouw onbewuste. Je zult merken, de beelden hebben invloed op de emoties, de emoties hebben weer invloed op de beelden en op dat moment vaart je onbewuste een hele andere koers.

Deze verandering zorgt er ook meteen voor dat alle weerstand verdwijnt! Waardoor je ook in één keer ziet dat zowel het bewuste als het onbewuste samen richting je doel gaan.

Hoe zit het met diëten?

Het is uiteraard belangrijk hoeveel je eet. Maar we kennen allemaal wel van die mensen die alles kunnen eten wat ze willen maar niet dik worden. Of van die mensen die weinig eten en nog steeds aan komen. We kennen ook de emotionele-eters, stress-eters en mensen met een stofwisselingsprobleem.

Natuurlijk zijn er een aantal medische aandoeningen die gewichtsproblemen kunnen veroorzaken. Maar in de meeste gevallen is de gewichtstoename gerelateerd aan wat ze in hun lichaam stoppen, wat ze eten en hoe ze calorieën verbranden.

Gewichtstoename is vaak een intern programma dat we ontwikkeld hebben. Met hypnose in combinatie met de Viridi-Methode zorgen wij ervoor dat jouw programma weer gereset wordt naar zijn natuurlijk staat.

Voedingskeuzes

Onbewust en moeiteloos andere keuzes maken.

Sport & beweging

Onbewust automatisch meer gaan bewegen

Vitaminen

Je lichaam krijgt automatisch binnen wat die nodig heeft.

Gewichtsbeheersing

Een onoverkomelijke verandering in je gewicht.

Met hypnose resetten we het oude programma en brengen we een nieuw beeld in je onbewuste

 

R

Wat houdt het in?

  • Resetten van het oude programma in jouw onbewuste
  • Plaatsen van een nieuw beeld in je onbewuste
  • Na één sessie al een merkbaar verschil
R

Hoe het werkt!

  • Mentale en emotionele belemmeringen verdwijnen
  • Jouw onbewuste laat jou meteen een ander gedrag zien
  • Gedachten en behoeften m.b.t. eten veranderen meteen
R

Begeleiding & Nazorg

  • Persoonlijk begeleidings- traject (duur van 6 maanden )
  • Op maat gemaakte ondersteunende hypnose audio´s
  • Ondersteunende tips en adviezen per mail

 

Eten is eten geworden!

Onbewust gaat tijdens het eten het bestek op tafel, iets wat ik nooit deed. Mijn bord was altijd binnen no time leeg. Eten is eten geworden, niet meer en of ander magisch verborgen medicijn voor alles.

Lua werkt met mijn onbewuste en dit zorgt ervoor dat ik afval, geniet van eten, verborgen emoties worden ook tijdens onze sessies opgelost. 

Weg vreetbuien!

Al vanaf de eerste sessie is mijn ervaring met eten anders. De trek tussendoor, naar vooral vulling (foute) is weg. Mijn lijf lijkt nu heel duidelijk aan te geven waar het behoefte aan heeft en vooral wanneer. Niet zes maaltijden per dag of allerlei snacks, gewoon lekker maar goed eten. Zelfs met honger in de supermarkt neigt niet naar vreetbuien.

Onvoorstelbaar!

Mijn droom komt eindelijk uit, gewoon eten, geen dieet en eindelijk richting een gezond gewicht.

Nu naar 3 weken 4 kilo, nog belangrijker zijn de 10 cm minder, maar het allermooiste is dat ik geen vocht vasthoud. Met lymfoedeem is pas echt een wonder. Dit is onvoorstelbaar, ik heb zoveel geprobeerd en eindelijk iets waar ik alle vertrouwen in heb.

Lua Galega

Hypnose & Coaching

Hypnotherapeut Practitioner & Therapeut Kinderhypnose

Email Adres
info@luagalega.nl
bel Mij
+31(0) 61930 86 96
Adres praktijk
Strobenen–bogerd 79

3343 BV H. I.  Ambacht

Pin It on Pinterest