+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl
een eigen kleur aan jouw leven geven

Ik weet dat het mijn ultieme recht is om vreugde en plezier te mogen ervaren in dit leven! Om al mijn dromen uit te laten komen. Dit is wat ik wil delen met anderen want ongeacht wie je bent en wat je meemaakt in je leven, het is namelijk ook jouw ultieme recht!

– Lua Galega

  Happy Clients

Beste Lua wat heb ik onze sessies als ontzettend positief ervaren! Je bent heel duidelijk en eerlijk tijdens het proces en waardeer dat zeer.
Je geeft ook veel tips en tools zodat ik nu verder aan de slag kan gaan met mijn kind. Bedankt Lua voor deze bijzondere ontmoeting en ervaring … ben dankbaar. Jij maakt werkelijk het verschil.”

Amparo van Eyck

“Een zelfvertrouwenstransformatie voor mijn 9-jarige zoon! Kinderhypnotherapie met Lua heeft het leven van mijn 9-jarige zoon drastisch veranderd. In slechts drie sessies werd hij bevrijd van zijn angsten en ontwikkelde hij een ongelooflijk zelfvertrouwen. Lua’s liefdevolle en geduldige aanpak creëerde een veilige ruimte waarin mijn zoon zijn angsten kon delen en nieuwe manieren kon leren om ermee om te gaan. Hij is nu meer open, actiever en straalt van blijdschap. Lua’s begeleiding ging verder dan alleen de therapie en ze bood ook ondersteuning aan ons als ouders. Ik beveel Kinderhypnotherapie met Lua ten zeerste aan voor ouders die de emotionele en mentale gezondheid van hun kind willen verbeteren. Lua is een waardevol geschenk in ons leven, en we zijn haar eeuwig dankbaar voor de blijvende impact die ze op ons gezin heeft gehad.

 

Azra & Arjun

“Nadat ik was bevallen van m’n dochter, kwamen er oude pijnstukken nog harder dan ervoor naar boven van m’n eigen kindertijd. Daar wilde ik heel graag hulp bij om dit te verwerken. Na jaren van verschillende therapieën, kwam ik via via in aanraking met het Simpson Protocol. Intuïtief wist ik dat dit me wel eens zou kunnen helpen. Na 3 online sessies met Lua heb ik mogen ervaren dat ik steeds beter in m’n vel zit. Het waren fijne gesprekken en ik hoefde niet alles bewust te benoemen/weten wat er verwerkt werd. Dat hoort bij het Simpson Protocol. (Het superbewuste weet toch alles al) Dat maakte de sessies ook niet te zwaar. Vaak verbaas ik me erover dat ik vlak na de behandelingen direct niet-helpend gedrag van mezelf gewoon niet meer vertoonde. Ik ervaar veel minder stress of angst en pieker veel minder. Over het algemeen ben ik veel relaxter, heb meer vertrouwen en voel me krachtig. En het mooie is dat er ineens van alles moois op m’n pad komt. Alsof daar ineens ook ruimte voor is. Ik gun iedereen deze bijzondere ervaring!”

Karin

“Een kort maar diep dal bracht me op het pad van Lua en wat ben ik superblij dat we elkaar mochten ontmoeten. (maar) drie sessies waren er voor nodig met Lua om mij tot het punt te brengen van waar ik al zo lang tegen aanhikte! Chapeau voor Lua voor al haar ruimte en begrip, maar vooral haar doortastendheid om direct de  kern te vatten van wat op dat moment nodig was. Een aanrader voor iedereen!

Dikke kus en knuffel voor Lua.“

 

M.

“Na een auto ongeluk durfde ik niet meer te rijden. Ik moest wel blijven rijden om naar mijn werk te gaan maar door mijn angst was het niet meer verantwoord voor mijzelf en ook andere weg gebruikers. Bij Lua om hulp gevraagd en nu is die angst helemaal weg. Ik kan weer veilig en verantwoord rijden en ook, zoals voorheen, genieten van het rijden!

Richard

Ik heb sinds dat ik een klein kind was op de basisschool al een vorm van stotteren. Dat uit zich in bepaalde woorden niet goed kunnen uitspreken of moeite om de rust te vinden in mijn hoofd. Lua heeft me daarmee geholpen met een aantal sessies. Ik kreeg een uitleg over hypnose zelf en hoe de sessie zou verlopen en daarna rustig behandeld, en dat allemaal via een online meeting. Ik vond het vooral bizar dat alles online is verlopen en dat dat dus zo makkelijk verliep. Ik voelde me erg veilig en tot niks verplicht. Om er achteraf op terug te kijken ben ik er super blij mee, mijn probleem is helemaal verholpen en daardoor zit ik goed in mijn vel en ben ik een stuk zelfverzekerder geworden. Ik had nooit nagedacht om zoiets te doen, maar ik ben erg positief verrast en ik zou het ook zeker aanraden aan andere.

 

Daniël Lit

Voor mij was de keus voor hypnotherapie wel al snel gemaakt na het kennismakingsgesprek met Lua. Heel erg fijn dat ze ook echt alle tijd nam om al mijn vragen te beantwoorden en mij ook echt zelf de keus te laten maken zonder enig aandringen dat ik het echt zou moeten doen. Vanaf dat moment had ik vertrouwen en voelde ik mij heel erg prettig bij haar. Er was ook genoeg vertrouwen om gewoon online de sessies te volgen. Wat was dat fijn, ik hoefde niet te reizen, lag heerlijk op mijn bed en kon na de sessie meteen doorgaan met wat ik allemaal nog moest doen. We hebben gewerkt aan mijn gewenste uitkomst en die is absoluut behaald. Top vrouw!

Michelle

Ik twijfelde heel erg maar besloot om mij toch in te schrijven voor de zelfhypnose workshop. Ik heb tot op vandaag nog geen seconde spijt. Niet alleen was het  heel bijzonder en gezellig om dit in een groep te doen, maar ook nog eens online? Ik wist niet goed wat ervan te denken. Zeker was ik sceptisch maar al snel bleek dat dit niet nodig was. Elke dag weer heb ik er baat bij en ik zou echt zeggen dat als je erover twijfelt om dit wel of niet te doen stop met twijfelen, het is het helemaal waard!

 

Dirk

“Ik was terughoudend over de online sessie omdat ik de praktijk gewend was. Maar Wauw wat een geweldig effect, veel effectiever, veel sneller en veel gerichter! Alsof ik een metamorfose heb gehad!

Nadia Longhi

Ik was behoorlijk sceptisch over de online sessie, geloofde niet dat dit kon evenaren met een life sessie. Tot mijn verbazing is het zelfs nog beter! Omdat ik geen reisstress had en lekker veilig in mijn eigen omgeving in mijn eigen fijne stoel zat kon ik veel dieper gaan dan ik gewend ben. Super bedankt om op deze manier mij van mijn probleem af te helpen.

 

Marion

Ik kwam naar jou toe om aan de problemen met de communicatie met mijn dochter te werken.
Zeer frequent stonden wij recht tegen over elkaar en ging de strijd tot tranen aan beide kanten toe.
Op zulke momenten was moederschap echt niet prettig of een leuke ervaring.

De eerste keer ging voor mij gevoel snel voorbij. Na de behandeling kwam ik thuis en bijna gelijk, hoe stom het misschien klinkt laak het alsof we anders op elkaar reageerde.

Opvolgende dagen gingen voorbij zonder ruzie, discussie maar juist meer begrip. Bij onvrede kwamen antwoorden oplossingen vanuit mijn innerste waarbij ik vaak zelf dacht hé, zeg ik dit nu echt? Een aparte gewaarwording maar voor de band met mijn dochter erg prettig.

Ik ervoer een rust en voldaan gevoel. Zoals jij had aangegeven zouden er meerdere behandelingen zijn en moest er niet een te lange tijd tussen zitten.

Door omstandigheden duurde de 2e afspraak veel langer dan de bedoeling. Inmiddels verdween het voldane gevoel en leek er juist meer afstand te ontstaan. Ik begreep toen ook waarom er drie behandelingen nodig waren en waarom ik mij echt aan het schema die jij had gemaakt moest houden.

Op een maandagmorgen in alle vroegte ging ik naar je toe. Na een intensieve behandeling ging ik weer op naar huis.

In tegenstelling tot de eerste keer had ik nu niet dit voldane gevoel en gebeurde er thuis niets.

Mijn dochter en ik maakte weer toch weer ruzie.
De dagen gingen voorbij en ik merkte weinig. Ergens was ik teleurgesteld, had ik teveel hoop gehad.
Buiten mijn dochter om had ik naar mijn mening geen “problemen”.

Toen ik ineens begon te merken dat mijn man anders tegen mij ging praten, meer aandacht en interesse toonde.

Maar ook dat wanneer men een opmerking maakte en maakt over/tegen mij lijkt het niet meer te landen.
Voorheen kon ik diep geraakt en helemaal van de kaart zijn wanneer iemand en opmerking maakte over mijn huishouden of levensstijl.

Intens verdrietig was ik dan, waar ik dan ook lang mee rond kon lopen en over door malen.
Nu lijkt de opmerking niet eens meer te landen.
Zo van zeg je zeg je maar, en het glijdt zo van mij af. Geen onnodige emoties meer.
Maar ook heel veel minder innerlijke strubbelingen over hoe nu en wat nu .

Ik ga zoveel makkelijker en luchtiger door het leven. En ja, ook mijn dochter en ik reageren inmiddels beter op elkaar. Ook met haar is er een heleboel veranderd en nog steeds aan het veranderen

Een gezonde moeder dochter strijd, maar niet meer heftig en intens.

Irene

Absoluut sceptisch maar zeer hoopvol met jou dit traject aangegaan. Wij als ouders willen onze zoon zo graag helpen!

We kregen steeds meer commentaar over hoe het gedrag niet goed genoeg was, hoe het schortte aan onze opvoeding. Ook al wisten wij dat er echt niks mis was met onze zoon, toch ga je twijfelen.

Twijfelen aan onszelf en de opvoeding. Want hoe kan het dat het maar niet lukt? Dat er steeds onrust is, dat er steeds strijd is.

Op school gaat het heel goed, dat is wel heel fijn om te zien, maar buiten de schoolmuren heeft iedereen wel een oordeel klaarliggen.

Thuis is het vaak niet meer te doen. Opstandigheid, boosheid, verdriet, frustratie. En dat zijn alleen de emoties van onze zoon! 

We hebben zeer zeker wel in de gaten dat ons kind hooggevoelig is, maar hoe kan het dan dat het gedrag zo uit de hand loopt dat we zelf ook niet meer weten hoe rust in te bouwen in huis?

Het blijft vreemd om als ouder bij jou te komen, want hoe kun je via mij deze situatie gaan veranderen?

Ik heb mij overgegeven, en ik heb mijn vertrouwen bij jou neergelegd. Wij weten het verder ook niet meer. Geen verwachtingen, wel heel veel hoop dat dit echt verandering zou gaan brengen en wij als “normaal” gezin zouden gaan functioneren, zouden kunnen gaan leven.

Inmiddels bij jou het traject aangegaan en hoe bijzonder is het wanneer je nog geen dag later al een verschil opmerkt bij je kind en ook bij jezelf.

Een hele andere wereld ineens. Rust en respect. Het gebeurde gewoon zonder dat we actief aan de slag moesten met allerlei opdrachten!

We zijn er zeker nog niet, zoals jij ook hebt aangegeven, dit is niet iets dat we in 1 sessie zomaar gaan oplossen. Je was hier heel duidelijk in vanaf het begin. Maar het doet er niet toe hoeveel sessies er nodig zijn als het gaat om ons gezin en onze zoon.

Wij volgen het traject samen met jou, tot waar nodig want er is nu zeker vertrouwen dat ons leven als gezin kan gaan veranderen. Beter kan gaan worden en zowel onze zoon als ook wij eindelijk rust gaan krijgen zodat hij weer een vrolijk 4-jarig mannetje kan gaan zijn.

Alicia

Hoi lieve Lua

Hier komt ons verhaal; Eigenlijk waren we niet zo bekend met hypnotherapie. Mijn zus was geïnteresseerd in hypnotherapie en het klonk allemaal best interessant. Omdat we op onze jongste vaak nogal commentaar kregen over zijn drukke gedrag dacht ik kom laat ik eens vragen of ze daar wat mee kunnen.

Toen zei mijn zus dat zij had begrepen dat er ook aan het bedplassen iets gedaan kan worden d.m.v. hypnotherapie en toen waren we helemaal om. En zodoende kwamen we bij jou terecht.

Allereerst moet ik opmerken dat we zelf zijn drukke gedrag vaak niet als een probleem ervaren. Meestal lukt het wel om het in goede banen te leiden. Wel hadden we vaak conflicten over van alles en nog wat, want onze jongste is er wel een met een heel duidelijke eigen mening.

Op school kan hij nu goed geconcentreerd werken nu hij bij een leerkracht zit waar het mee klikt, het jaar hiervoor waren er regelmatig situaties waarin hij zich niet gesteund voelde door de leerkracht wat zich dan weer uit in druk gedrag en dus ook opmerkingen van de leerkracht hierover.

Soms had hij paniekaanvallen als vriendjes heel boos op hem werden en hij het gevoel had dat hij in het nauw werd gedreven, dus dat was ook wel iets waar we iets mee wilden.

Maar in de eerste plaats zijn we voor het oplossen van het bedplassen gegaan, omdat dit vooral door hem als een groot probleem werd ervaren en hij hier heel erg graag van af wilde.

Dus eerst maar eens gebeld en een heel fijn gesprek gehad en dus een afspraak gemaakt, want het voelde goed. Eerst zelf een keer geweest en daarna merkten we al kleine verschillen, vooral dat je zelf veel relaxter reageert op zijn gedrag en dat heeft dan weer een positieve invloed op zijn gedrag.

De conflicten met de rest van het gezin waren er nog wel, maar ik had minder het gevoel er tussen te zitten en kon daardoor weer relaxter reageren. Moet wel zeggen dat we zelf op het bedplassen heel relaxed reageerden en het eigenlijk maar gewoon accepteerden, want het was iets wat gewoon gebeurde en waar hij zelf weinig invloed op leek te hebben.

Daarna is hij zelf geweest, hij vond het eerst wel even spannend, maar hij kwam helemaal blij en vrolijk naar buiten. Vanaf toen had ik een kind wat af en toe droog was i.p.v. elke nacht nat. Eerst was hij heel trots, maar de natte ochtenden gaven toch nog veel frustraties.

Uitgelegd dat hij niet van altijd nat gelijk naar altijd droog kan, maar dat dat een tijdje kan duren. Daar was hij niet zo blij mee, maar we kregen wat audio’s ter ondersteuning wat ook al verbetering gaf.

Nog een keertje geweest en weer iets droger daarna, ook nieuwe audio’s meegekregen, omdat hij toch wel erg veeleisend is t.a.v. zichzelf. Daarmee gingen zijn reacties op de af en toe nog natte ochtenden ook al iets beter al bleef natuurlijk wel de teleurstelling.

Uiteindelijk is hij nog een keer geweest en is hij zo goed als droog. Het gaat af en toe mis, maar daarvoor kunnen we de oorzaak altijd aanwijzen.

Vaak is dat te moe door een hele drukke dag of te laat naar bed, waardoor hij door de signalen heen slaapt. Maar was dat eerst een kleddernat bed is dat nu maar een beetje. Doordat we de oorzaak aan kunnen wijzen is zijn reactie ook een stuk relaxter hierop.

Daarnaast hebben we EFT oefeningen mee gekregen die we een tijdje samen hebben gedaan. Inmiddels weet hij zelf hoe het werkt en kan hij deze oefeningen zelf, al lijkt hij ze momenteel niet echt nodig te hebben.

Maar niet alleen het bedplassen is van altijd kleddernat naar zo goed als altijd droog gegaan er zijn ook andere veranderingen merkbaar.

Zo kan hij beter omgaan met de boze buien van zijn vriendje en raakt hij niet meer in paniek. Ze maken nog wel ruzie zoals vrienden soms doen, maar hij kan er beter mee omgaan.

Hij is voor het eerst op sportkamp geweest (dagkamp met thuis slapen) zonder daar een enorm probleem van te maken dat ik niet in de buurt was en heeft het echt reuze naar zijn zin gehad.

Dat was voorheen niet mogelijk want hij werd al ziek bij de gedachte alleen al dat hij op kamp zou gaan.

Zijn gedrag dat in de maand december door alle feestdagen veel en veel drukker dan anders was, was deze feestdagen ook al een stuk relaxter, waardoor het een stuk gezelliger was.
De conflicten met hem zijn minder frequent en lopen minder hoog op.

Dus wij zijn echt heel blij dat we dit samen hebben gedaan, bedankt Lua voor al je hulp hierbij, we zijn echt heel blij met alle veranderingen die ons ventje heeft kunnen maken, hij is er een relaxter kind door geworden en durft veel meer dingen aan

Groetjes en een dikke knuffel van ons!

Happy ouders

Lua, waar moet ik beginnen… Deze vrouw, ik ben van haar gaan houden!
Jaren terug kwam ik met haar in contact, wat een heerlijke, lieve, eerlijke vrouw.
Afgelopen oktober werd ik erg ziek, mijn leven stond stil en mijn wereld hing ondersteboven. Ik ontwikkelde erge angsten en mijn leven was niet leefbaar meer.
Zoals Lua ook in mijn leven was gekomen, kwam ze dat nu weer, ik kreeg haar nieuwsbrief en dacht ja hypnose, dat is wat ik nu moet gaan doen.
Na een heel erg fijn telefoongesprek, kon ik een paar dagen later al bij haar terecht. Ik vond het best wel spannend en ik was overtuigd dat ik nooit onder hypnose zou kunnen gaan, ik droeg de naam control freak namelijk met verve.
Het voorgesprek was zo ontzettend fijn, zoveel lampjes gingen aan, ze geeft je een ontzettend warm en veilig gevoel, haar humor is een verademing en waar jij denkt raar te zijn met bepaalde denkwijze of gedrag, geeft zij je het heerlijke gevoel dat dat niet zo is, ook zij laat zien een mens te zijn ipv op een alwetende troon op je neer te kijken. Dat stelt je heel erg op je gemak.
En ja ik ging onder hypnose haha en hoe, ik kon erna niet anders dan elke keer zeggen hoe dan en wat bizar en ik weet niet wat ik meemaak enz, in complete verwondering.
De 2e sessie was regressie en wow daar kwam wat naar boven, wat ik altijd ergens wist maar zo had geblokkeerd dat ik het dus bewust niet meer wist. Huilen enz alles kwam eruit maar Lua begeleid je daar zo fantastisch doorheen, en het heerlijke, waar je buiten de hypnose hier misschien uren over bleef huilen, dagen, weken, maanden ermee bleef lopen, werd het binnen die hypnose opgelost.
Wat ik vervolgens ging doen thuis, als een bezeten op YouTube, hypnoses, meditaties, loslaat sessies enz beluisteren en toepassen. Niet begrijpende dat het al was opgelost, ik ging alles dus lekker aanwakkeren.
Lua is er niet alleen tijdens de sessies, ook haar nazorg is fantastisch, veel liefde, geduld en humor.
Ik appte haar dat ik niet zo lekker ging, ze belde en duidelijk werd dat ik door te gaan roeren mezelf in de war bracht, onderbewuste dacht huhh het was al weg, wat doe jij in godsnaam. Ik kreeg een extra sessie van haar. Heel erg fijn!
Ik had vandaag mijn laatste sessie en al zoveel is veranderd. Dat gaat geleidelijk aan maar echt dat je denkt wow wat een veranderingen.
Mijn angsten bijvoorbeeld, dat kan ik zo uitleggen, waar ik normaal als ik iets in mijn lijf voelde wat aan mijn ziek zijn deed denken, in de paniek of angstaanvallen schoot, wordt die verbinding niet meer gemaakt, want die is verdwenen. Dus dan denk ik wel uhm ik zou nu normaal paniek of angst gaan voelen maar die komt niet meer door.
Waar ik eerst gehaast door het leven holde, bak ik nu koekjes met mijn kinderen, taarten, we knutselen, we kleuren enz, ik stop en leef weer, daar was hiervoor geen ruimte voor.
Mocht je nog aarzelen? Niet doen, hypnose bij haar is het mooiste wat je jezelf kunt geven!
Lieve Lua, dank je wel voor wat je gedaan hebt, wat je doet en voor wie je bent!

Debbie Dekker

Ik kan niet anders zeggen als een topper met kids helpen als kinderhypnose therapeut! Ze is zeer creatief, weet hoe zich te verplaatsen in kinderen en wat ze nodig hebben om te zijn wie ze willen zijn.

Ricardo

Een ontzettend lieve vrouw die weet waar ze het over heb. Ze neemt de tijd en wil je ontzettend graag helpem. Samen hebben we mijn sigaretten verslaving aangepakt, en ook besteedde ze daarbij tijd aan wat er onderliggend zat. Ik voel mij inmiddels een ander mens en velen malen gezonder.

Giulia Kerklaan

Fijne ervaring. Geholpen om te stoppen met roken. Als ik wist dat het zo makkelijk zou zijn, had ik hier al veel eerder aangeklopt. Prettige, lieve vrouw.

Wesley Stark

Heb jij net als ik ook vaak gehoord “leer er maar mee leven; dit hoort bij jou”? Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat het wel degelijk mogelijk is om e.e.a. te veranderen / weg te nemen. Voor zover ik mij kan herinneren heb ik last gehad van zware hoofdpijn, migraine en clusterhoofdpijn. Daarnaast had ik een hevige allergie voor huisstofmijt en katten en ook nog eens last van hooikoorts. Er zijn heel veel dagen geweest dat ik niet normaal kon functioneren van de pijn en alleen maar in het donker in bed kon liggen. De hypnosesessies bij Lua hebben hier verandering in gebracht. Momenteel kan ik alles doen wat ik wil doen; heb ik zelf weer de regie in handen; ik bepaal en niet meer mijn lichaam. De allergieën zijn volledig verdwenen. Mijn clusterhoofdpijn is verdwenen en mijn migraine die mij meerdere dagen per week hinderde is er nu nog maar heel af en toe (hormonaal gerelateerd zo lijkt het dus daar ga ik nog een sessie voor inplannen) maar veel minder heftig en pijnlijk. Mijn leven is enorm veranderd en daar ben ik Lua erg dankbaar voor. Zij heeft mij op een hele geduldige, professionele, zorgvuldige en adequate manier geholpen. Ze is heel open en eerlijk in haar advies en ook de nazorg verloopt heel zorgvuldig. Echt een aanrader, ook voor mensen die net als ik al van alles geprobeerd hebben zonder langdurig / blijvend resultaat en er zelf eigenlijk niet meer in geloven dat het anders kan. Ga naar Lua, echt, het is het proberen waard!

Jolanda

Ik ben bij Lua Galega geweest voor een hypnosesessie en wat een geweldige vrouw. Ze is heel erg deskundig, luistert ontzettend goed en weet precies de juiste vragen te stellen tijdens het voorgesprek waardoor er vele aha-momenten volgden. Ik was bezorgd dat ik niet diep genoeg in hypnose zou gaan omdat ik uit eerdere ervaringen weet dat ik een erg kritische mind heb die zich graag met alles blijft bemoeien. Maar het was geen punt, met de inzet en volharding en creativiteit van Lua ging ik gewoon in een diepe hypnose. Ik voelde me helemaal veilig in haar handen. Lua straalt aan alle kanten uit dat ze je wil helpen en je gaat er gewoon niet eerder weg dan dat het haar gelukt is. De hypnose zelf was zowel emotioneel als heel erg mooi. In eerste instantie voelde ik me nog wat beduusd en een soort van in een roes. Maar nu, twee dagen later merk ik dat er al zaken zijn veranderd in positieve zin. Heerlijk. Heb je issues, op welk vlak dan ook, ga naar Lua!

Jeanet

“Je krijgt niet altijd wat je wilt, soms krijg je wat je nodig hebt…

Gisteren vertrok ik vol goede moed richting Hendrik Ido Ambacht, ik zou voor de fun een hypnose sessie gaan doen. Ik had een paar weken geleden contact gezocht met Lua, want ik wilde graag een experiment aangaan en gelukkig stond ze er open voor. Lua is een oude collega/powervrouw/vakvrouw/lieverd/bijzonder mooi mens en ze heeft op een totaal andere manier geleerd om hypnose technieken toe te passen, dan detechnieken die ik tijdens mijn opleiding heb geleerd. Eigenlijk was ik gewoon heel erg nieuwsgierig hoe dit zou verlopen, en hoe ik erop zou reageren. Maar… het belangrijkste vond ik, dat ik Lua weer eens kon zien; om haar gewoon weer eens een knuffel te kunnen geven, lekker ouderwets bij te kletsen en samen een gezellige middag te hebben met elkaar.

Het was super en ik ben zo blij dat ik ben gegaan.

Geloof me, ik heb in het verleden tot grote tevredenheid heel veel sessies ondergaan. De hypnose sessie was totaal niet wat ik ervan verwacht had. Sterker nog, deze methode is beter, doelmatiger, sneller maar vooral veel effectiever dan wat ik tot nu toe had ervaren.

Hypnose is een heel erg goed middel om oude angsten en trauma’s te verwerken, inzicht te krijgen in jezelf maar denk bijvoorbeeld ook aan stoppen met roken, afvallen, enzovoorts.

Tijdens deze fun sessie kwam er iets totaal anders naar boven dan we allebei hadden verwacht, maar dat is helemaal oké. Voor Lua zelf was het vast even schrikken , sorry maar halleluja meis. Het heeft me een nieuw perspectief opgeleverd, nieuwe kansen, maar zeker ook heel veel meer ruimte. Ruimte in mezelf, maar ook ruimte in mijn lichaam. Geest en lichaam zijn met elkaar verbonden en ik ben ervan overtuigd dat er gisteren een belangrijke aanzet is gegeven om lichamelijk te herstellen van het mankementje waar ik al heel erg lang, heel erg graag van af wil, dus dankjewel lieverd.

Lieve Lua, ik ben heel erg dankbaar voor dit mooie cadeau, tot de volgende keer Liefs Yve”

Yve Wurth

“HYPNOSE! In de auto terug naar huis hoor ik ineens op de radio: ‘What a feeling!’ Even wat harder zetten. Ik heb normaal gesproken niets met dit nummer, maar nu wil ik de tekst eens goed gaan beluisteren. Die tekst is zo van toepassing. Ik kan gewoon weer leven, er zijn, en doorslapen! Menig kwaal kon ik op alternatieve wijze of met supplementen verhelpen. Behalve slaapproblemen. Apneu. Ik weet dit kan, alleen weet ik nog niet hoe. Totdat ik een bericht kreeg van Lua Galega. Zij zou mij hiermee kunnen gaan helpen met hypnose. Het vertrouwen hebben, er blanco in kunnen gaan. Na de eerste sessie merkte ik al verschil, na de tweede sessie sliep ik gewoon weer door! En gisteren had ik mijn 3e sessie, en kan ik zeggen:

First when there’s nothing,
But a slow glowing dream.
That your fear seems to hide,
Deep inside your mind.
What a feeling,
Bein’s believin’.
Take your passion,
And make it happen.
Pictures come alive…’

Bedankt lieve Lua Galega. Wat heb jij een passie voor je beroep, en wat spreek je er mooi over. Je bent er echt voor me, en door jou voelde ik er vertrouwen in om ook daadwerkelijk in hypnose te willen gaan. Al de tijd die je voor me nam. Ik ben je heel dankbaar.”

Maya

Ik ben nagelbijten bij Lua geweest. Lua Galega deskundige vrouw die mensen graag van hun probleem af wilt helpen. Voor mij was nagelbijten een issue. Ik heb nepnagels en niet bijten nagellak geprobeerd, maar zonder resultaat. Een goede vriendin kwam met het advies om mij Lua hiervoor een hypnose sessie te doen.

Nadat Lua mij heeft behandeld, merkte ik dat het bijten minder werd. De hypnose had even de tijd nodig om in te werken, waarop ik vervolgens merkte dat ik mijn nagels moest veilen. Ik ben gestopt met nagelbijten en heb mooie verzorgde handen. Heerlijk. Dankjewel Lua!

Renske

Ik ben gestopt met roken dmv een hypnose van Lua. Na 3 Champix pogingen en hard-core stoppen, wat dus allemaal niet werkte kwam ik bij Lua terecht. Natuurlijk spannend een hypnose, maar dat blijkt heel erg mee te vallen. Echt super relaxed hoe ze het doet en na een ochtend in een lekkere stoel rook ik nu al 3 maanden niet. Zonder enige moeite! Er moest zeker een knopje in mijn kop om… en dat knopje heeft ze gevonden! Ik mis de sigaretten absoluut niet en ben al meerdere feestjes zonder sigaretten door gekomen. Ik ben er van overtuigd dat ik nu geen roker meer ben en dat sigaretten uit mijn leven zijn. Ik schrijf nooit een beoordeling, maar deze is zo waardevol dat ik hem graag doorgeef

Steph

“Lua is een geweldige lieve vrouw met een luisterend oor. Ze heeft mij rust gegeven in de vragen die ik had. Door haar advies kon ik de nodige stappen zetten met vertrouwen.”

Jeannet den Besten

“Een fijn mens die je handvatten geeft waar je verder mee kan. Betrouwbaar en warm zijn de woorden waarmee ik Lua wil omschrijven.”

Jolanda Stam

“Lua heeft mij op weg geholpen toen ik niet lekker in mijn vel zat en niet goed wist wat te doen. Ze heeft me handvatten gegeven waar ik iets mee kan.Heb je vragen..ze is er altijd toe bereid om uitleg te geven. En nu nog helpt ze met haar life vlog, in de groep “Van hoofd naar hart”gewoon met duidelijke uitleg,voorbeelden en met haar eigen ervaringen!! Echt een aanrader!!!! Ze is een ontzettend lieve vrouw,betrokken en altijd bereid om je te helpen op welke manier ook. Ik zie haar inmiddels als echte vriendin ondanks dat ik haar nog nooit ontmoet heb !!!”

Ans Rottger-Boonstra

“Ik heb Lua leren kennen als een wijze, meelevende en lieve vrouw. Mede dankzij haar coaching liet zij mij terugkomen naar de kern. Door haar steun en vertrouwen kreeg ik kracht om door te zetten. Haar boek Soulmate heeft mij geleerd dat wat er ook gebeurt in het leven, liefde altijd zal voortbestaan.

Hoezeer wij onze overleden dierbaren ook missen, de liefde voor hen overwint alles. Liefde is ook loslaten. Elke dag is de moeite waard om van te genieten!”

Oona Göbel

“Lua is echt een geweldige vrouw! Ze staat altijd voor je klaar om de juiste inzichten en adviezen te geven, het is zeer verhelderend! Haar boodschappen zijn altijd heel praktisch waar je mee aan de slag kunt. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik jou heb leren kennen. Dankjewel lieve Lua!”

Nicole

“Paar coachingsgesprekken met Lua gehad wat me echt weer verder op weg geholpen heeft. Met haar professionele, respectvolle en liefdevolle manier van coachen heeft Lua mij inzichten gegeven om zelfstandig weer verder te kunnen. Ik voelde me echt gehoord en gezien en serieus genomen. In tegenstelling tot eerdere ervaringen bij anderen had ik echt het idee dat Lua weet en voelt wat je doormaakt. Daarbij werkt ze doelgericht, snel en effectief. Een paar sessies zijn doorgaans voldoende.Na afronding van mijn coachingsgesprekken tevens haar boek “soulmate” gelezen. Een aangrijpend verhaal over de ware liefde en het verlies daar weer van. Het verdriet, de onmacht, de innerlijke strijd het is allemaal voelbaar. Mij heeft dit schrijven enorm geraakt.”

Jolanda de Zeeuw

“Bedankt voor je coaching! Ik heb er zoveel van geleerd. Sinds die dag is mijn leven veranderd. Heel dankbaar dat ik jouw heb ontmoet. Je bent echt een heel lief en warm mens. Dikke knuffel en kus!”

Marije Keijzers

“Lua, een fantastisch mens. Warm, meelevend, betrouwbaar. Ze gaf mij handvatten en liet in mij kwartjes vallen. Ze kwam op het juiste moment !! Haar inspiratie zal mij verder doen (op)leven !!
Dank Lua, lieve schat !! xxxx Veel liefs”

Marian en Mark

i

Me, myself and i...

 

De Feniks; mijn symbolische herstelverhaal

De Feniks; mijn symbolische herstelverhaal

De feniks is een mythische vogel uit verschillende oude culturen, zoals de Egyptische, Griekse, Chinese en Arabische mythologie. Het staat symbool voor vernieuwing, transformatie en wedergeboorte, en vertegenwoordigt hoop, moed en veerkracht. De feniks is een...

Ik heb stress!

Ik heb stress!

Stress wordt steeds vaker gezien als een feit, een ding, een aandoening die er is, maar stress is doodgewoon iets wat wij als mensen zelf creëren. Er is ook zeker niks natuurlijks aan, het zit niet in ons systeem, we dragen echt geen stress-bacterie of iets...

© 2018 Lua Galega | Hypnotherapeut | alle rechten voorbehouden

Disclaimer:  Ik ben geen dokter of medisch specialist. Ik vertel je ten alle tijde waarheidsgetrouw mijn resultaten en resultaten die andere cliënten hebben behaald. Ik zal je mijn toegewijde aandacht geven jou het mogelijk te maken het hoogst mogelijke voor jezelf te realiseren. 

 

Pin It on Pinterest