+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

Disclaimer

luagalega.nl is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte, actuele en juiste informatie aan bezoekers en gebruikers van deze website. luagalega.nl kan echter niet garanderen dat de op deze website opgenomen informatie te allen tijde foutloos, volledig en/of actueel is. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd. Aan de informatie op de website kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Voor zover vanaf de website van luagalega.nl kan worden doorgelinkt naar andere websites is luagalega.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud, de dienstverlening en de kwaliteit van de producten en diensten van de sites waarnaar wordt verwezen.

Meer in het bijzonder draagt luagalega.nl geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de op voornoemde sites geuite meningen, beweringen, opmerkingen, reclame-uitingen of uitlatingen anderszins.

Teksten en/of grafische voorstellingen van deze website mogen niet zonder schriftelijke toestemming van luagalega.nl of andere rechthebbenden worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt.

Pin It on Pinterest