+31(0) 61930 86 96 info@luagalega.nl

DE SYMBOLENREIS

Een van de meest fascinerende technieken binnen de hypnotherapie, om in het onbewuste op zoek te gaan naar directe duidelijke inzichten, is de symbolenreis. Hierbij wordt je namelijk meegenomen in een reis door je onbewuste, waarbij je doelgericht op zoek gaat naar antwoorden die voor jou van waarde en toepassing zijn.

Het bijzondere van deze symbolenreis, is dat je het niet over jouw probleem, obstakel of belemmering hoeft te hebben.  En dat je toch het juiste inzicht kan krijgen om van je probleem af te komen, is dat niet fantastisch?

Geïnspireerd door deze prachtige en zeer bijzondere techniek en met de hulp en begeleiding van mijn coach, Edwin Selij, is De Viridi ontstaan!

De Viridi is een zeer bijzonder en compleet traject met als doel alle rechten die jij hebt te kunnen gaan implementeren in jezelf.

Het resultaat hiervan is onvoorstelbaar sterk! Elk doel die jij je verder stelt in jou leven is niet meer een eventuele droom of een eventuele mogelijkheid.Het is precies dat wat het moet zijn. Een doel dat ook behaald wordt door jou!

DE VIRIDI is uniek!

De Viridi zorgt voor verbinding; verbonden zijn met jezelf, de ander, de wereld en het grote geheel. De ervaring van verbonden te zijn is de meest intense ervaring die je kunt hebben.
Het verlost je van je diepste angsten en plaveit het pad naar je grootste potenties. Verbinding zal ervoor zorgdragen dat je in welke situatie dan ook, duidelijke beslissingen voor jezelf kunt nemen.

Absoluut levens veranderend. Het zal ervoor zorgen dat je de verbinding vindt in alles en iedereen.

De Viridi ook op audio verkrijgbaar!

De Viridi bestaat uit  een persoonlijk traject maar vanaf heden zijn de eerste vijf basis stappen van De Viridi ook op audio verkrijgbaar. Deze eerste vijf stappen zijn zodanig ontwikkeld dat je dit geheel zelf thuis kunt volgen en er daadwerkelijk al resultaten uit kunt krijgen.

Het zijn vijf audio´s die los van elk gemiddeld 30 minuten duren. Ze helpen je om vastgelopen processen op te gaan lossen.

Wanneer je hiermee van start gaat adviseer ik je zeer zeker, om er zoveel mogelijk resultaat uit te krijgen voor jezelf, minimaal één keer in de week de tijd te nemen voor één audio.

Zoals al eerder genoemd, we hoeven niet te weten welke processen er precies vastlopen om hiermee aan de slag te gaan. Jouw onbewuste is ingenieus en zal precies weten welke kant jou op te leiden zodat je de inzichten kunt opdoen die nodig zijn.

Jouw onbewuste zal precies de juiste weg gaan vinden door middel van deze vijf basis stappen om ervoor te zorgen dat jij los komt van wat het ook is dat je tegenhoud en je zult eindelijk de ruimte gaan voelen om je eigen pad verder te gaan vervolgen omdat processen weer gaan lopen zoals de bedoeling was en is!

Vastgelopen processen kunnen problemen veroorzaken met fysieke en emotionele functies. Soms lukt het niet meer om goed te kunnen achterhalen waar het allemaal vandaan komt en nog belangrijker, hoe dit op te lossen?

Dit speciale audio traject zorgt ervoor dat je al belangrijke stappen gaat nemen zodat je meer verbinding vindt in alles en iedereen, dit is een proces dat vanzelf start door hiermee te beginnen. 

een eigen kleur aan jouw leven geven

Ik weet dat het mijn ultieme recht is om vreugde en plezier te mogen ervaren in dit leven! Om al mijn dromen uit te laten komen. Dit is wat ik wil delen met anderen want ongeacht wie je bent en wat je meemaakt in je leven, het is namelijk ook jouw ultieme recht!

– Lua Galega

agenda 2019

Evenementen & activiteiten

Mei

Ultieme Weight-Loss Experience

Krijg grip op je gezondheid!

Data en info volgt nog...

Juni

Kidz-Fun-Shop

Spelenderwijs in je eigen kracht komen.

Data en info volgt nog...

Juli

De Viridi-Workshop

De kracht van zelfhypnose

Data en info volgt nog...

September 

Nieuw boek van Heksje Benthe

Helende verhalen voor kinderen

Data en info volgt nog...

Oktober 

Kidz-Fun-Shop

Spelenderwijs in je eigen kracht komen.

Data en info volgt nog...

November

De Viridi-Workshop

De kracht van zelfhypnose

Data en info volgt nog...
i

Me, myself and i...

 

De Feniks; mijn symbolische herstelverhaal

De Feniks; mijn symbolische herstelverhaal

De feniks is een mythische vogel uit verschillende oude culturen, zoals de Egyptische, Griekse, Chinese en Arabische mythologie. Het staat symbool voor vernieuwing, transformatie en wedergeboorte, en vertegenwoordigt hoop, moed en veerkracht. De feniks is een...

Ik heb stress!

Ik heb stress!

Stress wordt steeds vaker gezien als een feit, een ding, een aandoening die er is, maar stress is doodgewoon iets wat wij als mensen zelf creëren. Er is ook zeker niks natuurlijks aan, het zit niet in ons systeem, we dragen echt geen stress-bacterie of iets...

PROCENT GEBRUIK VAN HET BEWUSTE

PROCENT EFFECTIVITEIT HYPNOTHERAPIE

PROCENT GEBRUIK VAN HET ONBEWUSTE

PROCENT HYPNOTHERAPIE IS VEILIG

Nieuwsbrief

Ontvang maximaal 2 mailtjes per maand met informatieve tips, diensten en leuke aanbiedingen!

© 2018 Lua Galega | Hypnotherapeut | alle rechten voorbehouden

Disclaimer:  Ik ben geen dokter of medisch specialist. Ik vertel je ten alle tijde waarheidsgetrouw mijn resultaten en resultaten die andere cliënten hebben behaald. Ik zal je mijn toegewijde aandacht geven jou het mogelijk te maken het hoogst mogelijke voor jezelf te realiseren. 

 

Pin It on Pinterest